Supruga Đorđa Đokovića
Svet

March 27, 2023 09:00

By

Zar ovo da joj poklone: Dijana i Srđan pokazali šta zaista misle o snaji nakon što im je podarila unuče FOTO

Supruga Đorđa Đokovića porodila se pre nekoliko dana i u porodicu donela neopisivu radost

Njih dom sada ispunjen novom energijom, pesmom i veseljem. Dolazak sina Aleksandra na svet, ujedinio je porodicu Đoković još više pa novopečenoj porodilji pažnje ne manjka ni sa jedne strane.

Pročitajte: Promena u poslednjem trenutku – Saška je želela drugo ime za svog sina

Supruga Đorđa Đokovića

Instagram

Dijana i Đorđe Đoković oboćavaju Sašku, ovako su je obradovali nakon porođaja

Đorđe je pokazao koliko voli svoju suprugu, prisustvovao je porođaju, a već sutradan joj je poslao prelep buket ruža u bolnicu.

Supruga Đorđa Đokovića

Instagram

Ipak, kako bi pokazali da nije on jedini koji brine o njoj, Saškini svekar i svekrva, odlučili su se na jedna pomalo neobičan potez s obzirom da je bolnica u pitanju.

Pročitajte: Đokovići uniformisani na slavlju – Svi se smeju njihovim majicama

Supruga Đorđa Đokovića

ATA images

Naime, oni su odlučili da svojoj snaji pošalju poklon, koji je lepa Saška odmah podelila na društvenim mrežama, ponosno…

Pročitajte: Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd – Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO 

Supruga Đorđa Đokovića

U pitanju je bilo voće, koja je nakon porođaja izuzretno koriosno kako bi Saška povratila energiju u svom telu pružila neophodnu dozu vitamina.

Supruga Đorđa Đokovića

Instagram

 

I dok nestrpljivo ičekuju trenutak kada će doći kući, mama Saška i maleni Aleksandar uživaju u ljubavi koju jedno drugom pružaju dok se ona još malo ne oporavi od porođaja i pridruži porodici u svom toplom domu u centru Beograda.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images