Supruga Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

March 27, 2023 11:28

By

Dramatična porodična priča duboko će vas potresti: Miroslav Ilić povredio suprugu

Supruga Miroslava Ilića oprostila pevaču što joj je ovo učinio

Miroslav Ilić nikada nije krio da je ranije imao problem sa alkoholom ističući da je to sada daleka prošlost. Ilić koji ističe da na svoj porok nije ponosan, otkriva nepoznate detalje…

Pročitajte: Ova žena je snajka Miroslava Ilića – Pevač ne želi da čuje za nju, a razlozi za to su pretužni

Supruga Miroslava Ilića

Rajko Ristić

– Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: “Budalo jedna, nećeš više.” Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od mene pravio, da ne kažem šta… Shvatio sam da mogu lepo da se provedem i bez toga – zaključio je pevač.

Pročitajte: Ona je glavni krivac sukoba – Miroslav Ilić i Halid Bešlić se potukli zbog najatraktivnije plavuše na estradi

Supruga Miroslava Ilića

Foto: Instagram

– Tačno u martu 1989. popio sam čašicu alkohola poslednji put. Rekao sam sebi: “Miroslave, to nije za tebe, nemoj da ti je više palo na pamet u životu“. Hvala Bogu od tada nikad više – naveo je pevač.

Pročitajte: Zet Miroslava Ilića raskrinkao pevača – Neće više da krije porodične tajne 

Supruga Miroslava Ilića

Ata images

Legendarni pevač istakao je da mu se nije dešavalo da danima ne dolazi kući kad se napije, kao i da je znao mesecima da se leči posle pijanstva.

Jedna od neslavnih epizoda koje se seća jeste ta kad je supruzi Gordani zapalio garderobu jer mu je rekla da nema šta da obuče.

Snajka Miroslava Ilića

ATA IMAGES

Javnosti nije poznato da li se Gordana oko ovog potresla, ali sigurno da ju je povredio čin o kom Miroslav u tom trenuitku nije razmišljao trezveno.

Pročitajte: Mirijana Antonović kroz suze saopštila sudsku odluku: Otkriveno da li su Miroslav i Devin otac i sin

Supruga Miroslava Ilića

Foto: Ata images

– Istina je (smeh). Zamislite čoveka budalu koji ženi zapali svu garderobu… Ne ponosim se time, ali ne odričem se ničega što sam uradio, pa makar to bilo i loše – rekao je kad je bio gost kod Ljiljane Stanišić u Sceniranju.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images