Unuka Miroslava Ilića
Svet

March 10, 2023 12:45

By

Ova žena je snajka Miroslava Ilića: Pevač ne želi da čuje za nju, a razlozi za to su pretužni

Snajka Miroslava Ilića voli svekrvu, ali pevača baš i ne

Dok je vodio višegodišnju borbu kako bi dokazao da je pevač Miroslav Ilić njegov biološki otac, Devin Antonović se  trudio da paralelno s tim živi život običnog čoveka.

Radio je, kupio kuću, a nedavno je postao i otac.  Srećne vesti otkrila je njegova majka Mirjana, koja je na Fejsbuku objavila da je Devin dobio ćerku po imenu Eva Medison.

Pročitajte: Ona je glavni krivac sukoba – Miroslav Ilić i Halid Bešlić se potukli zbog najatraktivnije plavuše na estradi

Mirjana Antonović

Bojan Vuković

Devinova izabranica Jess je simpatična mlada žena, duge smeđe kose i širokog osmeha. Po svemu sudeći u odličnim je odnosima sa svekrvom, koja se pohvalila da je uz unuku dobila i divnu snaju, za koju je orgnaizovala “baby shower”. Ako se na ponovljenom sudskom postupku ispostavi da je pevač Devinov otac, Jess će biti druga snajka Miroslava Ilića, ali je mala verovatnoća da će on poželeti ikada da je upozna.

Pročitajte: Zet Miroslava Ilića raskrinkao pevača – Neće više da krije porodične tajne 

Facebook

Da li su se Devin i Jess venčali za sada nije poznato, ali imajući u vidu da je Mirjana Antonović prilično transparentna kada je reč o njenoj porodici, nema sumnje da ćemo saznati i taj podatak.

IZVOR: HELLO!

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, FACEBOOK