Zet Miroslava Ilića
Svet

December 20, 2022 20:44

By

Zet Miroslava Ilića raskrinkao pevača: Neće više da krije porodične tajne

Zet Miroslava Ilića otkrio porodične tajne

Miroslav Ilić održao je dva veličanstvena koncerta u prepunoj Štark Areni, a u publici pored
supruge Gordane, bili su i ćerka Marija sa svojim mužem Draganom Šutanovcem i sinovima Predragom i Strahinjom. Iako su zet političar i tast pevačka legenda u prošlosti trpeli razne prozivke, prvi je pre koncerta otvoreno podržao Miroslava i otkrio porodične tajne iz vremena kada je bio ministar odbrane.

Pročitajte: Komšije Miroslava Ilića razvezale jezik – Ovo je istina o njegovom i Gocinom braku

Ata images

– Video sam dva kofera puna donacija koje je Miroslav poklonio raznim bolnicama i Domovima zdravlja! Te humanitarne akcije on je radio u vreme kad sam ja bio ministar, ali sam to saznavao od načelnika VMA, a ne od njega. Moja tašta se operisala na VMA, a ja sam to čuo tek kad je bilo gotovo. On ne samo da ne traži pomoć, nego iz inata čeka red – ispričao je pred kamerama zet Miroslava Ilića.

Pročitajte: Mira Antonović – E, jadni Miroslave, kako si nisko pao, kupio si stan zetu, a sinu ni čokoladu

Ata images

Nije iz inata nego neću da zeta stavljam u tu poziciju, hteo sam da ga poštedim situacija koje mogu da izazovu neku priču.

Šutanovac je onda priznao da je tašta Gordana uvek otkačinjala te koji traže razne usluge i da mu je ona bila najveći bedem i odbrana dok je bio na funkciji ministra.
– Ima jedan moj kolega koji i dan danas ne govori sa mnom. Njegov bratanac je hteo da konkuriše na Vojnu akademiju, ali krivinaški, pa me je molio da to Dragan završi. Ja sam okrenuo Dragana a on mi je rekao: “Matori, evo ti telefon od ljudi koji to vode pa vidi. Ja u tu priču da ulazim neću”.

Pročitajte: Mirjana i Devin očajni zbog nove sudske odluke – Miroslav Ilić likuje 

Ata images

Javljali su se meni i ozbiljni biznismeni iz Austalije koji prave municiju, borbena vozila da ih upoznam sa Draganom. Ja kažem Dragane taj i taj čovek želi da se upozna sa tobom, a on odgovori Miroslave, ne. Evo ti moja služba koja to radi pa se njima javi – rekao je zet Miroslav Ilića pevaču, a on to ranije podelio sa javnošću.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES