Svet

7 Jula, 2021 10:05

Tanja Savić vređala koleginice? Bivši muž otkrio šokantne detalje!

Nakon što je objavio skandaloznu prepisku u kojoj deca, navodno, tvrde da ne žele da ostanu sa majkom u Smederevu, Dušan Jovančević otkrio je da je Tanja Savić vređala koleginice Janu Todorović i Seku Aleksić.

Tanja Savić vređala koleginice

Govorila mi za Seku ‘Majmun’. Pitam je što je tako zoveš, kaže zato što je skakala po bini kao majmun kad je pevala po vašarima pre. Ja kažem ‘Tanja, pa i ti si počela negde da pevaš, nemoj tako da pričaš za druge, je*iga. Kad bi znala Seka, to joj ne bi bilo prijatno’. Za Janu kaže da je kao duša, a iza leđa priča da je kafanska pevačica, tezgaroš. Da ima seljački glas Jana – napisao je Jovančević u poruci dostavljenoj portalu Alo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

Podsećanja radi, Tanja Savić je, posle jednoipogodišnje borbe za starateljstvo, sa sinovima Maksimom i Đorđem stigla u Srbiju. Mališani sada žive sa njom u Smederevu, a pevačica je po dolasku u Beograd istakla da joj je srce puno i da je konačno pronašla svoj mir.

Presrećna sam. Sad mi više ništa ne treba. Videla sam ih u sudu, baš su porasli. Žao mi je što taj snimak ne mogu da objavim, njihovu reakciju, oduševljenje. Toliko toga treba da nadoknadimo. Ne stidim se što sam svoj slučaj i celu borbu iznela javno, tako je moralo. Žene moraju da budu jake i istrajne kada su deca u pitanju – rekla je izmeđuostalog Tanja za Svet.

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ