Svet

7 Novembra, 2020 21:00

Tanji Savić PRETE Dušanovi MAFIJAŠI! Noću joj STOJE ISPRED KUĆE!

Tanja Savić i dalje prolazi kroz agoniju zbog borbe za decu, koju je još u aprilu njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju. Nakon njene ispovesti u emisiji „Magazin In“, u kojoj je priznala da ju je muž tukao, psihički zlostavljao i vređao, pevačici su počele da stižu pretnje. Kako SVET u novom broju donosi, Tanjine komšije kažu da oko kuće njenih roditelja svake noći prolaze sumnjivi tipovi za koje veruju da su Dušanovi mafijaši.

Nepoznati tipovi se šunjaju oko kuće

“Tanju zovu sa nepoznatih brojeva telefona, ali ona ne namerava da odustane od svoje dece. Komšije su, pak, u strahu, jer su odjednom nepoznati tipovi počeli da se šunjaju po selu i oko kuće Savića. To je malo mesto i svi znaju jedni druge, odmah se primeti da nešto nije u redu. Sigurni smo da Dušan želi da joj naudi posle svega što je iznela u javnost. Njega boli što ona nije poludela, što nije na lekovima, što joj nije propala karijera, nego je odlučna da vrati decu, da se razvede i što je i dalje ljudi vole i traže. Sada je shvatila da i bez njega može sve. On joj je stalno pričao da ništa ne vredi, da je on zaslužan za to što je postala. Kada vam neko svaki dan to priča počnete i da verujete u to. Udario je u najslabiju tačku, a to su deca i na taj način pokušao da joj uništi život, ali nije uspeo. Sada bi verovatno da je dokrajči ili da je uplaši, srećan je samo kad je ona u problemu. Ona je od njega trpela i fizičko zlostavljanje, zna s kim ima posla i ne može da se oseća bezbedno. On jeste u Autraliji, ali ima ovde svoju ekipu i ljude koji bi sve učini za njega”, kaže za SVET izvor blizak pevačici.

„Ne pada mi na pamet da završim u nekoj ustanovi…“

„Nije mi uništio život. Možda je pokušao i želeo i vrlo je moguće da i dalje želi. Sve što radi pokazuje da to zaista želi i da bi tada bio najsrećniji, ali ja prosto sijam. Ne pada mi na pamet da padnem u postelju ili da završim u nekoj ustanovi, daleko bilo. Bilo je dana kad sam bila zatvorena u 4 zida, tužna i uplakana, nisam znala šta da radim. Nastavila sam svojim životom, snimam pesme, borim se za svoju decu, borim se za karijeru”, rekla je Tanja u emisiji, tako da verujemo da je ni ove pretnje neće pokolebati da nastavi borbu za svoju decu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET