Stara slika Jelene Đoković
Svet

April 2, 2023 15:00

By

Šta ti je Jelena? Novakova žena prošetala torbu od čije cene će vas zaboleti glava FOTO

Torba Jelene Đoković vredi kao nečija godišnja plata

Porodica Đoković poslednjih nekoliko nedelja provodi u Srbiji, uživajući u svakom slobodnom trenutku sa najbližima. Novak je odleteo u Monte Karlo kako bi se pripremao za predstojeće turnire, dok je njegova supruga ostala u Beogradu sa decom još nekoliko dana.

Pročitajte: Ogorman vrt, glamurozan bazen, unutra sve od mermera – Luksuz je mala reč za vilu Đokovića FOTO

Torba Jelene Đoković

Foto: Ata images

Da Jeleni prija boravak u rodnom gradu primetili su svi, nedavno je posetila prostorije fondacije Novak Đoković na čijem je čelu, i mnogi zaposleni su sa oduševljenjem prokomentarisali kako bi bilo lepo kada bi se porodica prvog reketa sveta trajno preselila nazad u srpsku prestonicu. Sve su veća govorkanja da će se to uskoro i desiti.

Pročitajte: Posle ovoga oprost ne postoji – Isplivala fotka kako Novak grli ovu neodoljivu damu, Jelena van sebe

Torba Jelene Đoković

Foto: Ata images

A dok se to ne desi, Noletova žena uživa u čarima umetnosti koje naš grad ima da pruži, pa je tako sinoć uslikana na premijeri predstave “Laž” u Beogradskom dramskom pozorištu. Društvo joj je pravio prijatelj Jugoslav Karić, ali i manekenka Sofija Milošević što su mnogi prokomentarisali kao nespojiv spoj.

Pročitajte: Ostala sam sama – Jelena Đoković izdala saopštenje o rastanku, Novak je napustio dom

Torba Jelene Đoković

Foto: Ata images

Jelena je za ovu priliku odabrala beli kaput, dugu kariranu haljinu koja je savršeno istakla njenu izvajanu figuru. A ono u šta su bile uprte oči svih prisutnih jeste torba Jelene Đoković. Naime, ona je izabrala malu tašnu marke Dior koja košta 4.000 evra.

Na društvenim mrežama već su krenule rasprave na temu Đokovićkinog asesoara, kao i da li je potrebno da se na ovaj način bahati i pokazuje koliko imaju novca kada je svet pogođen nezapamćenom inflacijom. Bilo kako bilo, jedno je sigurno, Novakova supruga se sinoć sjajno provela s obzirom na to da osmeh sa lica nije skidala.

 

AUTOR: SVET

FOTO: Ata images