Star

September 26, 2021 15:00

By

Udala se na brzinu! Topalko: „Helena nije želela da od svadbe pravi rijaliti”

Posle burnih veza sa poznatim pevačima i sportistima, Helena Topalović iznenada je stala na ludi kamen sa biznismenom Draganom Aleksićem. Njih dvoje verili su se 7. septembra u Marbelji, a samo devet dana kasnije tajno su se venčali. Kako se šuška, Helena je u blagoslovenom stanju, pa je par požurio sa veseljem.

Topalko: „Helena nije želela RIJALITI!”

Venčanje moje ćerke je naša intimna stvar i mi o tome javno ne želimo da pričamo. To da li je trudna i da li ću ja mlad postati deda, ne bih da komentarišem. Venčanje nije bilo tajno kao što svi pričaju, organizovali smo intimno i privatno slavlje. Mi to radimo tako, ne želimo na sva zvona da obaveštavamo javnost. Samo želimo da imamo život, a ne rijaliti program kao neki drugi – rekao  je Topalko za STAR, iznerviran što svi zabadaju nos u njegovu porodicu.

Srećan sam kao i svaki otac kada uda ćerku. Bilo je divno. Nisam imao priliku da zapevam jer nismo imali muziku uopšte, bilo je intimno uz ručak bez buke i halabuke. Zaplakao sam, odnosno otplakao, ali pre venčanja jer se mlada udala. Mada i ja sam se mlad oženio i dobio nju – zaključio je Topalko, za STAR.

AUTOR: JELENA VUJINOVIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR