Scandal

8 Novembra, 2021 16:01

URENEBESNO! Eru Ojdanića okitli novčanicama, zadenuli mu bakšiš za naočare! (VIDEO)

Era Ojadnić je poznata da na svojim nastupima, čak i sada, ima energije kao mladić i da pravi neverovatnu atmosferu. Tako je i na pravitanim proslava, gde je svima merak da Eri zadenu bakšiš.

Eru Ojdanića okitli novčanicama!

Tako je i bio na svadbi Vuka Đuričića, bivšeg učesnik parova, gde su Eru okitilia novcem, a pošto nije bilo dovoljno mesta na čelu, novčanice su mu zadenuli za naočare!

Svojvremno je Era izjavio da je za najveći bakšiš u životu odmah kupio nov automobil.

To je bilo 1975. godine. Te godine sam snimio pesmu „Oženjen sam, kao momak živim“. To je takav megahit bio, i do dan-danas je ostao. Te godine je jedan Milan, veliki gazda iz Ritopeka, ženio dva sina istog dana. Ja sam tada žario i palio Jugoslavijom, tako da je on došao kod mene i mi se pogodimo za svadbu, za tri dana – momačko veče, dan svadbe i sutradan. Ja sam imao i prvo najmodernije ozvučenje tada. Narod se toliko veselio, bacali su pare… Kad smo se prebrojali na kraju, 110.000 maraka. Bilo nas je desetak muzičara. Odmah posle toga, nas četvoro je otišlo u jednu auto-kuću i kupili smo nove „kečeve“ – otkrio je svojevremno Era.

 

FOTO: FOTO I VIDEO: DRAGAN GAJIĆ