prva supruga željka joksimovića
Svet

July 19, 2022 22:00

By

Neprijatna situacija umalo im je upropastila sreću: Isplivali nepoznati detalji sa svadbe Jovane i Željka Joksimovića

Venčanje Jovane i Željka Joksimovića desilo se ne jednom, već više puta

Malo ko zna da je Jovana Joksimović svom suprugu sudbonosno “da” rekla čak tri puta. Prvi put Željko i Jovana su brak sklopili na Maldivima 20. januara 2012. godine, međutim, po povratku u Srbiju nastale su prave peripetije oko priznavanja tog braka. Oni su se još jednom venčali u prisustvu svedoka u svom stanu u Beogradu, da bi 2014. godine organizovali crkveno venčanje i svadbeno veselje kojem je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti.

Venčanje Jovane i Željka se i dan danas prepričava

Kada se pre više od deset godina na Maldivima udala za Željka, Jovana je blistala u prelepoj beloj haljini, koja je savršeno istakla njen preplanuli ten. Svedena kika, jednostavan buket i plaža bilo je sve što je trebalo da ova bajka počne onako kako su priželjkivali.

Pročitajte: Mnogo problema za kratko vreme: Jovana i Željko ne mogu da veruju da ih je ovo snašlo

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Ipak, kada su na plaži izgovorili sudbonosno “da”, ni slutili nisu da ih u Beogradu čeka niz peripetija, zbog kojih će se još jednom venčati u svoja četiri zida. Crkveno venčanje desilo se dve godine kasnije, kada su u Crkvi Aleksandra Nevskog na Dorćolu Jovana i Željko sudbonosno “da” rekli i pred Bogom.

Pročitajte: Šefovi iz pakla: Jovana i Željko Joksimović se ovako ponašaju prema zaposlenima

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic)

Jovana je tada blistala u prelepoj čipkanoj venčanici, koju je za nju dizajnirao Darko Kostić, a u naručju je nosila svog sina. Kum na venčanju Jovani je bio Srđan Predojević, sa kojim je godinama vodila “Jutarnji program”.

Svadbena proslava odigrala se u elitnom restoranu, a među zvanicama bili su Branka Nevistić, Dragan Bjelogrlić sa suprugom, Saša Matić, Halid Muslimović, Zorica Brunclik, Ana Bekuta i mnogi drugi.

FOTO: RAJKO RISTIĆ