Vesna Dedić sa partnerom
Svet

July 8, 2023 17:30

By

Nijedne usne se ne ljube same: Vesna Dedić se topi u zagrljaju dečka, voditeljka konačno pronašla ljubav FOTO

Vesna Dedić sa partnerom uživa na putovanju

Vesna Dedić nikada javno nije predstavila gospodina koji je ukrao njeno srce. Jedino što javnost zna o njenom emotivnom životu jeste da je bila u braku sa doktorom Srđanom Milojevićem sa kojim ima ćerku Lenku na koju je veoma ponosna. Međutim, ta ljubav se odavno ugasila, a od tada do dana današnjeg novinarka nikada nije u javnosti bila sa jačom polovinom.

Pročitajte: Donela je radost u dom, slika bebe oduševila – Vesna Dedić preplavljena emocijama zbog ćerke Lenke FOTO

Vesna Dedić sa partnerom

Foto: Ata images

U poslednjih godinu dana počelo je da se spekuliše da je njeno srce ponovo osvojio zgodni doktor estetske medicine, Dejan Antonić. Lekar ne krije emocije preme književnici, a i s njene strane karte su vrlo otvorene. Iako Vesna još uvek nije potvrdila romansu, njih dvoje se već dve godine bukvalno ne odvajaju. Zaljubljeni par svaki slobodan trenutak provodi zajedno, vikende i odmore, a sve ukazuje na to da će ova veza ili bar blisko prijateljstvo uskoro prerasti u nešto veće.

Pročitajte: Priliči li ovo jednoj dami – Vesna Dedić golog stomaka, otkrila i više nego što treba FOTO

Vesna Dedić sa partnerom

Instagram

Ovih dana borave u Banja Luci gde prisustvuju Banja Luka Festu, a o svemu redovno obaveštavaju pratioce na društvenim mrežama. Vesna Dedić sa partnerom prisustvovala je nastupu Marije Šerifovićjedno drugome čitave večeri pevali su romantične stihove, što je spisateljica podelila na Instagramu, a par snimaka na svom profilu objavio je i njen izabranik tj. ovaj prezgodni muškarac za kog smo sigurni da Vesni mnogo znači.

Pročitajte: Misteriozni partner Vesne Dedić konačno u javnosti – Zagrljeni i nasmejani, sve puca od strasti FOTO

Vesna Dedić sa partnerom

Instagram

U svom postu on ju je oslovio po prezimenu i upitao šaljivo:” I šta smo naučili Dedić? Nijedne usne se ne ljube same”, što je svima bilo simpatično ali ujedno je i želeo da aludira da su njihove usne stvorene jedne za druge.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: Ata images