vesna đogani
Scandal

14 Decembra, 2021 09:00

Vesna Đogani progovorila o SAJBER NASILJU! Proživljava pravi pakao!

Vesna Đogani veoma je aktivna na društvenim mrežama, međutim, nije sve tako bajno i sjajno kao što izgleda.

Vesna Đogani progovorila o sajber nasilju!

Naime, pevačica tvrdi da je  osetila sajber nasilje, a ove teme dotakla se zbog tragične smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić, koja je sebi oduzela život.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Spontano sam počela da se pojavljujem na društvenim mrežama. Ogroman je strah svih nas roditelja. Mlađe generacije uopšte nisu svesne posledica, oni ulaze spontano i tiho u sajber svet. Tu smo svi jako odgovorni – roditelji, dražava, institucije, društvo. Kao neko od 40 godina svakodnevno doživljavam sajber nasilje. Verovali ili ne. To izgleda tako što je potpuno normalna stvar da ste nezadovoljni i da uzmete da na telefonu napišete ružan komentar nekome. Niko nije zaštićen. Ja ne mogu da zamislim da neko od 30, 40 godina napiše uvredljiv komentar. I to ne konstruktivan, nego ružan, uvredljiv, da me ponizi… –  priznala je Vesna prilikom gostovanja u emisiji „Puls Srbije“  i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vesna Djogani (@djoganivesna)

Kao društvo se uopšte nismo promenili od onog vremena gladijatora i lajk/dislajk. Sve više omladine vapi za zagrljajem, za prihvatanjem da se ukope. Njima su ružne reči kao dobar dan. Mi smo postali imuno na to – zaključila je ona.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ