vesna rivas
Svet

25 Oktobra, 2021 23:00

Vesna Rivas otkriva: „Uplašila sam se MAGIJE koju imaju Mrka i Daša”

Vesna Rivas prisustvovala je sajmu belih magova, gde je sa kolegama razmenjivala iskustva iz vraćanja i skidanja uroka. Ona je inače zakonski registrovana da se bavi proricanjem i drugim magijskim veštinama.

Vesna Rivas otkriva tajne estrade!

Od kraja decembra naredne godine, pa do početka 2023. krenuće razotkrivanje mnogih slučajeva ubistava. Sad
neko ćuti i drži informacije, ali sve će se saznati. Majka pokojne Jelene Marjanović je preminula, njegova prijateljica Rada iz Beča je umrla, umro je i Zoranov otac. To mi liči na čišćenje svedoka. Tek će biti nemogućih situacija, iznenadnih smrti i sve one koji su se ogrešili o Jelenu, koji su mogli na bilo koji način da joj pomognu a nisu stići će kazna. Ja sam sa Zoranom imala razgovor, trebalo je da se vidimo, hteo je da mu gledam u karte i rodni kod, a kad se približio taj dan, javio se da ne može. Dva, tri puta je izbegao susret. On ne izbegava poligraf i mašine, ali kad treba sa ekstrasensima da se sretne, neće. Zoran mnogo toga zna i čuva, samim tim ima i udela u celoj priči, na neki način je saučesnik. Zato mu odlaze najmiliji, a ni njemu ne vidim sjajnu budućnost. Možda on misli da će se izvući, ali neće. Jelena je htela da pobegne iz cele priče, da se evakuiše, ali nije stigla – kaže Vesna za Svet i nastavlja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Milica Pavlović koja u seriji ‘Pevačica’ igra Jelenu Marjanović, neće imati karmičkih problema zbog toga. Milica i Jelena su dosta slične. Njoj je u životu mnogo više falio otac nego majka, ona će i u budućnosti imati totalno loš odnos ili čak nikakav sa muškarcima. U njenom slučaju doslovno je stvorena mržnja prema muškarcima. Fali joj nenormalno porodica, ali zbog nesreća koje vuče iz detinjstva, nikad neće imati sreće sa muškarcima. Ne bi me iznenadilo i da ostane sama, da beži samo u posao, ako i bude uspela da se uda, neće biti srećna. Do polovine prošle godine mogla je nešto da uradi od svog života, ali možda iz zdravstvenih razloga ima problem sa začećem. Ona će ipak kasnije imati decu, ali ne i sreće na privatnom planu – kaže Vesna i kaže da je osetila da oko Mrkine zakonite žene postoji crna magija i da on Dašu nikada neće sasvim napustiti:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Pre dve, tri godine sam u jednom restoranu u Zemunu srela Mrku i Dašu. Bilo mi je jako čudno, ja sa kolegama, a za drugim stolom njih dvoje. Imala neko kapče na glavi. Gledamo se on i ja, a ne smem da mu se javim. Pogledam nju, nezdrava mi je skroz bila ta situacija, kao da je neki začarani krug oko njih, kao da Bekuta ne postoji, niti iko drugi. Retke su situacije kad se ja trgnem i uplašim. Ja ne znam šta tu postoji, ali postoji. Radim ja sa mnogima sa estrade, ali većina se snabdela zaštitom, naročito vlaškom. Najjaču zaštitu na estradi ima Jelena Broćić. Ona ima sve – zrno kukuruza koje štiti od metka i čega sve ne, plus dve, tri amajlije za privlačenje novca. Ima i raskovnik rašlje koji je jako bitan, jer crni magovi gledaju preko krila slepog miša, a mi beli privlaćimo sreću preko rašlji. Mnoge voditeljke mi dolaze, sve one nose zaštitu u grudnjaku ili u džepu – zaključila je Vesna za Svet.

AUTOR: IVAN GAJIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ