scandal

February 15, 2020 12:00

By

Ana Korać i Stefan Karić kriju od Davida da se poznaju pre rijalitija – SCANDAL! u novom broju otkriva sve o njihovom odnosu!

Budući da se u rijalitiju Zadruga sve više šuška o diskretnim pogledima koje navodno Stefan Karić i Ana Korać upućuju jedno drugom, kontaktirali smo Stefanovog oca Osmana koji je i te kako upućen u društveni život svog sina, posebno u devojke s kojima se druži, kao i sa kojima je bio, pa je on ispričao odakle eventualne simpatije između Ane i Stefana ekskluzivno za SCANDAL!

– Ako uporedite izgled, osmeh i lice, odnosno facu Ane Korać sa pokojnom Dijanom Milojković, možete shvatiti da je Ana zaista tip devojke kakav Stefanu odgovara… Drugim rečima, ona jeste njegov tip – započinje Osman za novi broj tabloida SCANDAL! i nastavlja:

NOVI SVET OTKRIVA: POSLE ANE I LUNA BILA SA STEFANOM! DOKAZ- INTIME SLIKE I PORUKE IZ TELEFONA! MARKO ĆE POLUDETI!

Milica Todorović ne voli ovaj datum ali mašta o OVAKVOM poklonu od Strugara!

Ovo je glavni razlog njenog izbacivanja?! Miljana Kulić pred svima koristi MOBILNI TELEFON! (FOTO)

– A što se tiče šuškanja po Zadruzi da je Ana Korać bacila oko na Stefana, ja to ne mogu da tvrdim, ali da ga neće verbalno dirati, te da će ga čak u nekim trenucima i braniti, u to sam siguran, jer za to postoje realni razlozi, e sad, koji su to razlozi procenite sami – objašnjava Osman i otkriva od kada se Ana i Stefan poznaju

https://www.instagram.com/p/B5K5940H_R_/

– Stefan i Ana Korać se poznaju, ali moram da naglasim da se znaju pre njene veze sa Davidom Dragojevićem, čak su se malo i družili u periodu, hajde da kažem, između Janjuša i Davida, a nakon toga su se možda samo čuli putem telefona par puta. Takođe želim da kažem da u ovoj sezoni, za razliku od prošlog rijalitija u kom sam podržavao Sandru Subotić, pa samim tim bio protiv Ane, sada mi se ona jako dopada i moram priznati da je jako lepa devojka koja iz godine u godinu radi na sebi i svojim kvalitetima. Može joj se s pravom dodeliti epitet Cvetić Zadruge kako je i većina zadrugara oslovljava – kaže Osman i dodaje da je Stefan dobar i sa Anom i sa Kijom Kockar uprkos tome što se njih dve više ne druže.

Šta je Osman rekao o Kiji Kockar kao snajki i o odnosu Davida i Ane pročitajte u štampanom izdanju SCANDAL! koji možete kupiti na kioscima.

AUTOR: Scandal

FOTO: Scandal