Vlado Kalember
Svet

May 17, 2023 17:32

By

Na ovog muzičara su nekada otkidale sve Jugoslovenke, a evo šta je danas ostalo od njega FOTO

Vlado Kalember napunio 70, a i dalje izgleda savršeno

Muzičar Vlado Kalember nekada je važio za najlepšeg muškarca u Jugoslaviji. On je nedavno proslavio sedamdeseti rođendan, a mnogi kažu da i dalje izgleda savršeno.

Pročitajte Vlado Kalember priznao – Uprkos razvodu od Ane Rucner i dalje verujem u brak 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vlado Kalember (@vladokalember)

Vlado Kalember se proslavio u grupi “Srebrna krila”, da bi nekoliko godina kasnije započeo uspešnu solo karijeru. Iako je oduvek važio za vrsnog muzičara, Kalembera su često pominjali i po njegovoj lepoti. Međutim, on je demantovao da je ikada bio veliki zavodnik.

Pročitajte Na oduševljenje mnogih žena – Kalemberov nekadašnji hit O Ana u potpuno novom ruhu VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vlado Kalember (@vladokalember)

Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to da sam veliki zavodnik je jedna od njih. S kim god bih popio kafu, to bi svi preneli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i „prišiveno”. Bilo je to takvo doba. Dima je bilo, ali ne i požara – rekao je Vlado Kalember za „24sata.hr”.

Pročitajte Ana Rucner priznala – Vlado Kalember i ja volimo se i dalje, ali na drugi način i različitim adresama

 

Vlado Kalember

Instagram

Muzičar iza sebe ima brak sa tri decenije mlađom vilončelistkinjom Anom Rucner, sa kojom je i posle razvoda ostao u odličnim odnosima.

– Meni je žao što to nije pravilo, već izuzetak. Navikao sam u životu da ništa nije večno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu tema. Uveren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog veka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka… Ana i ja imamo najlepšu stvar koja se desila, a to je dete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost – rekao je Kalember.

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM