Život Anastasije Ražnatović na Kipru
Svet

23 Oktobra, 2022 11:15

Anastasija krije duboke rane: Ceca nije znala šta njena ćerka preživljava, bolest je bila podmukla

Život Anastasije Ražnatović na Kipru bio je prožet lepim i manje lepim situacijama

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović otkrila je kako je izgledao njen život na Kipru budući da je bila jako mlada kada joj je saopšteno da će život nastaviti u drugoj državi.

Pročitajte: Anastasija ovo nije zaslužila – Gudeljeva majka i sestra javno uvredile Ražnatoviće

Cecina naslednica

Foto: ATA images

– Život na Kipru pamtim i po lošem, i po dobrom. Sve se to jako brzo izdešavalo. U mesec dana smo život promenili. Tokom letnjeg raspusta nam je saopšteno da je najbolje da se prebacimo na Kipar i da tamo nastavimo školovanje – rekla je Anastasija.

Selidba je za nju bila jako stresna.

– To je za mene bio šok, bila sam potpuno nepripremljena. Jednostavno se sve brzo desilo, život koji sam znala se prekinuo preko noći. Našla sam se u novoj državi, bez prijatelja i porodice, ali eto, preživela sam – kaže pevačica.

Pročitajte: Neprijatno – Anastasija Ražnatović doživela nervni slom na aerodromu

Anastasija Ražnatović pokazala prsten

Foto: Ata Images

Opisala je i kako je izgledao njen regularan dan.

– Tri godine sam se školovana na Kipru. Mogu da kažem da je bilo vojnički. Imali smo uniforme u školi, ustajala sam svako jutro u 5 i 30h, menjala sam dva autobusa kako bih došla do škole. Ceo dan bih provela u školi, pa se posle vraćala kući neposredno pre nego što treba da padne mrak – ispričala je Anastasija.

Život Anastasije Ražnatović na Kipru – Bila je u jednoj vrsti depresije

Pevačica ne krije da je u tom periodu života upala u depresiju i da je utehu pronalazila u hrani.

– To je period kad sam se strašno ugojila. Bila sam u nekoj vrsti depresije. Osećala sam se usamljeno i to je doprinelo tome da uđem u depresiju. Svašta se u tom periodu dešavalo i to je bilo jako stresno za mene. Za moje malene godine to je sve bio veliki stres – rekla je Anastasija koja je potom otkrila da je hranom utoljavala prazninu koju je tada osećala u sebi.

Pročitajte: Geni su čudo – Anastasija Ražnatović je kopija ove rođake, imaju čak i istu boju glasa (foto)

Arkan i Anastasija

Foto: ATA images

– Kada razmišljam o tome, to je neka loša strana po čemu pamtim Kipar. Jela sam više nego što treba, hranom sam hranila tu svoju prazninu. To mi je bila neka vrsta utehe, tako sam se nosila sa tim – ispričala je Anastasija.

Ipak, Tasa je zahvalna na tom iskustvu i danas živi bajku pored svog uspešnog momka fudbalera a njena porodica presrećna je zbog srećnih vesti koje su u proteklom periodu stigle pravo iz njihovog doma.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Objektiv

FOTO: ATA images