Star

March 25, 2021 23:00

By

Saša Popović otkrio: Marija NAPUŠTA žiri Zvezde Granda!?

Skandal oko diskvalifikacije takmičarke Vanje Knežević ne jenjava, a sada se oglasio i Saša Popović koji je prokomentarisao celu situaciju.

Stavio tačku na nagađanja!

Naime, Popović je istakao da se nije čuo sa Vanjom nakon što je diskvalifikovana iz takmičenja, a potom je otkrio da li će neko od članova žirija napustiti „Zvezde Granda”.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели VANJA KNEŽEVIĆ (@knezevicvanja)

Nisam se čuo sa Vanjom, samo sa njenim ocem. Marija Šerifović je imala dobru nameru u ovoj situaciji. Petog aprila nastavljamo snimanje, ne znam hoće li neko od takmičara ili žirija odustati. Ovde će biti krvi, situacija se zaoštrila. Ne znam kako ćemo od toliko kandidata sve privesti kraju – rekao je Popović za „Exkluziv” i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezde Granda (@zvezdegranda)

Marija je profesionalac, sedeće u tom žiriju. Ta stolica vredi milione, gde su ostali pevači? Samo ovi što sede u stolicama, njih ima. Ko god bi u žiriju rekao da ne želi da bude unutar “Zvezda Granda” ne mora. Izvoli, ne moraš i naći ćemo nekog drugog. Sa druge strane sa Zoricom Brunclik se još nisam čuo, ali svima su vrata ‘Granda’ otvorena – zaključio je Popović.

FOTO: RAJKO RISTIĆ