Takmičari Zadruge u šoku
BIZARNO

June 14, 2022 11:00

By

Skandalozni čin Osmakčića povodom lažirane smrti oca: Trudna Viktorija im žestoko zapretila, Zadrugari najstrašnije osudili Marka

Takmičari Zadruge u šoku zbog onoga što su uradili Osmakčići 

Bivši učesnici “Zadruge” šokirani su vešću da je porodica Marka Osmakčića lažirala smrt njegovog oca Franja, sa sve lažnom umrlicom, samo da bi ga, nakon mnoštva skandala koje je u Beloj kući učinio, “izvukla” iz rijaltija.

Pročitajte: Oca nazvao psihopatom a on istog dana preminuo: Marko Osmakčić zbog ovih reči kajaće se celog života

Foto: Rajko Ristić

trudnoća viktorije mitrović

RAJKO RISTIĆ

Fran Pujas ne može da dođe sebi od šoka zbog celokupne situacije, koju naziva bolesnom i bizarnom.

Pročitajte: Viktoriju primoravaju na abortus –  Marko joj uputio jezive pretnje, a baba kaže da će je izbaciti iz kuće

Foto: Rajko Ristić

– Čitam juče i pratim sve, stvarno ne mogu da verujem kakva je ovo boleština! Ovo je bizarno, Ovo je nešto najbizarnije što se ikada desilo u rijaltijima svih ovih godina! Mogu da mislim šta je u Markovoj glavi bilo kada su ga izveli na kapiju i rekli mu: “Primi naše saučešće, umro ti je otac“, a onda ga taj čovek odveze iz Šimanovaca i kaže mu: “Hej, ne brini, nije ti umro otac, lagali smo da te izvučemo iz “Zadruge“”. Bolesno! Pa, pre bih voleo da u rijalitiju mi se rodi troje dece nego to da mi se desi – šokiran je Fran, koji dodaje:

– Još mi je bolesnije to što njegov brat ide da štampa ocu lažnu umrlicu, ako stvarno čovek nije umro, gospode Bože! Ako su sve ovo uradili, pitaj Boga onda na šta su sve Osmakčići spremni – kaže Pujas za Pink.rs.

Pročitajte: Mogao je biti zvezda, a postao je rijaliti učesnik – Osvanula fotografija Osmakčića i Federera

Foto: Rajko Ristić

Njegovo mišljenje deli i Jovana Ljubisavljević.

– Uf, iskreno sam u šoku. Ne znam ni sta da kažem ni šta da mislim. Pročitala sam već ranije komentare da je sve izrežirano, ali sam bila u fazonu da je to nemoguće i da je to jedna od teorija zavera fanova/hejtera, sve do danas kada sam se uverila u istinitost ovih tvrdnji, pa bih se složila sa vama i onim sto sam pročitala na Pink.rs-u da definitivno ni Holivud nije video! Ja razumem da je roditeljima najteže da gledaju svoju decu u nekim situacijama u rijalitiju, ali za sve moraju postojati granice… Ne zna se gde se vodi veći rijaliti, unutra ili napolju, ovo mi je sve morbidno. Ipak je kraj za manje od mesec dana, moje mišljenje je da se sve moglo izdržati još malo – kaže Jovana, dok je Maja Marinković zbog celokupne situacije ostala bez komentara.

Pročitajte: Porodica ogorčena, Viki ne zna šta je čeka: U kuću može da dođe, ali bez bebe

maja marinković preti

Foto: Rajko Ristić

– To su jako osetljive teme, zaista ne znam šta na to da kažem. U šoku sam od cele situacije.

Foto: Ata Images

I Nenad Aleksić Ša ne može da dođe sebi od šoka.

– Ne mogu da verujem da strah od odgovornosti koju je samom sebi stavio na kičmu natera njega i porodicu da urade nešto tako morbidno.

U emisije “Izbor potrčka”, zadrugari su sinoć polemisali o skandaloznom činu porodice Osmakčić, koja je lažirala smrt oca Franja, kako bi Marko izašao iz “Zadruge”. Viktorija Mitrović, koja je, inače, ostala trudna sa Osmakčićem je nakon svih saznanja ustala i saopštila da će roditi dete i otkrila razloge zbog kojih se odlučila na taj čin.

Pročitajte: Oglasio se Osmakčićev brat Mario! Ne ŽELIMO njegovo DETE! Ovo su vam sve njegove mračne tajne!

viktorija

Foto: Rajko Ristić

– Rađa se dete iz inata! – dobacio je Miki.

Pošto je čovek bio u stanju da lažira svoju smrt zbog moje trudnoće, zašto bih ja to dete bacila u kantu? Pošto ste zvanično umrli, ja ću doneti život na svet. Ja sam Marka volela, nije inat. Ako on nema veze sa tim što je njegova porodica lažirala smrt, ako nema veze sa tom devojkom koja je ranije abortirala… Ja sam za sutra zakazala abortus, ja sam htela dete da zadržim. Mene da neko ucenjuje neće. Ja dete nisam pravila iz inata, niti će se roditi iz inata. Dete se desilo slučajno, svesno, mogu da kažem i iz volje. Možemo da zovemo advokate, da se on odrekne deteta, tako sam mu pričala, on nije to hteo. Očito im je bolje da idu u zatvor. Meni je padalo napamet da je Marko u problemu zbog oca, htela sam da mu pomognem. Donekle sam ga opravdavala. Ja bih dete rodila, za mene je to greh da se ugasi jedan život. A znate kako ću da im naplatim, mnogo debelo. Meni je toliko teško – rekla je Viki i počela da plače.

Ja ne znam šta pričam. Ne bih rodila dete takvim ljudima. Imam kod kuće dete, neću da živim u strahu, ali ću im sve naplatiti. Moram da se čistim zbog idiota. To nije moja odluka, imam dete kod kuće. Treba da razmišljam o detetu – govorila je Mitrovićka.

AUTOR: SVET

IZVOR: PINK.RS

FOTO: Rajko Ristić