svet

February 26, 2010 14:29

By

Ana Ivanović: Ponekad volim nešto zabranjeno!

Ana Ivanović, Srpkinja u vrhu svetskog tenisa, istakla se žestokom energijom na terenu i nesvakidašnjom lepotom koju prikazuje u mnogim reklamnim kampanjama i kao ambasadorka Unicefa. Dvadesetdvogodišnja Beograđanka je uvek nasmejana, studira na Fakultetu za finansije u Beogradu i veoma je vezana za porodicu. Anina majka Dragana, advokat po profesiji, stalno je uz nju na turnirima, dok se otac Miroslav, koji se bavi privatnim biznisom, trudi da bodri kćerku sa tribina koliko god je u mogućnosti, jer zbog posla ne može stalno da putuje. Posebno je privržena mlađem bratu Milošu. Veoma voli decu i u budućnosti želi da ima veliku porodicu. Potomstvo planira za petnaestak godina, kada će joj odgajanje dece biti životni prioritet. Uživa u skladnoj emotivnoj vezi sa australijskim golferom Adamom Skotom, koji je ambasador brenda „Roleks“, baš kao i ona. Upravo je čuveni švajcarski proizvođač satova „krivac“ za njihovo zbližavanje, jer se sportski par upoznao na fotografisanju za reklamnu kampanju. Ana rado izlazi, odlazi u bioskope, restorane, a kako kaže nije tip koji bi vreme provodio u noćnim klubovima. “Ne volim predugo da se spremam za izlazak jer nemam dovoljno slobodnog vremena. Pola sata je minimum, a sat maksimum koji potrošim na doterivanje. Preferiram visoke štikle. Prija mi kada ‘izađem’ iz sportske garderobe u kojoj sam gotovo stalno i kada se obučem elegantno. Volim šoping, to mi je jedna od omiljenih zabava. I pored toga, ne stižem da idem prečesto u kupovinu. Imam sreće što, igrajući tenis, posećujem mnogo gradova koji su odlični za šoping. To su Njujork, London i Pariz. Najviše volim da kupujem haljine i cipele. A što se ishrane tiče, zdravo se hranim, što je neophodno ako ste profesionalni sportista. Ne volim brzu hranu i izbegavam pržena jela. Međutim, važno je da ishrana bude izbalansirana, a to znači da ponekad mogu da pojedem nešto ‘zabranjeno’. Tada se obično odlučim za desert. Volim azijsku kuhinju, posebno suši, mada sam shvatila da sam preterivala sa tim, pa u poslednje vreme isprobavam neka druga jela”, rekla je Ana za magazin “Hello!”, a opširniji intervju pročitajte u novom broju.
 

Izvor: “Hello!”

Foto: “Hello!”