Star

21 Maja, 2021 18:00

Andreana KRIJE VEZU! Ovo je taj BIZNISMEN iz Beča!

Od kada je Andreana Čekić raskinula sa verenikom Markom ona živi u Beču, a u Beograd dolazi samo kada ima obaveze.

Andreana ima novog frajera, Marko pao u zaborav!

Kako Star saznaje, pevačica je nedavno upoznala čoveka s kojim je stupila u ljubavnu vezu, ali ne želi da ga javno predstavlja dok se ne uveri da ima iskrene namere sa njom, pošto se mnogo opekla u prošlosti.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

Andreana blista, to su mnogi primetili, ali niko nije ni slutio da se zaljubila. Nedavno je započela vezu sa jednim čovekom koji je Srbin, ali od rođenja živi i radi u Beču. Sa njim se zna dugi niz godina, međutim, tek nedavno su proradile varnice. On zna sve o Andreani, poznaje i njenu mamu i brata, a i o njemu su svi imali lepo mišljenje. Ima 38 godina, dugo je bio u vanbračnoj zajednici, ali nema dece. Čini se da on duže vreme gaji simpatije prema pevačici, ali je tek pre nekoliko meseci stisao petlju da joj to i prizna. Viđaju se svakodnevno, i prija im što su u Beču, jer nisu u žiži interesovanja – priča izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andreana Cekic (@andreanacekic)

On je čak bio u Beogradu jednom prilikom sa Andreanom, ali se u javnosti nisu ponašali kao par, vrlo su vodili računa. Lepo se slažu, Andreana je nasmejana pored njega i ako se ovako nastavi, konačno će i ona biti srećna u ljubavi. On nema ništa protiv njenog posla, smatra da može da bude velika zvezda i daje joj maksimalnu podršku. Kako se i sama Andreana žalila da je svakog momka do sad izdržavala, sa ovim čovekom to nije slučaj, jer on ima porodičnu firmu u Beču i vrlo je imućan. Andreana mu se dopada kao osoba, ona poznaje i njegovu porodicu, tako da je za sada sve idealno. On je negde sve vreme bio njoj ispred nosa, ali eto, sudbina je čudo. Ako se veza učvrsti, Andreana će sigurno živeti na realaciji Beč-Beograd, jer on nema nameru da se seli iz Austrije, što njoj negde i odgovara. U Beču će voditi privatni život, u Beogradu će joj biti posao, i mirna Bačka –  završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ