Baka i deka Milice Pavlović
Svet

26 Januara, 2023 17:00

Milici je dosta lažne ljubavi: Evo zbog čega pevačica nakon majke ne veruje više nikom VIDEO

Baka i deka Milice Pavlović zauvek će živeti u njenom srcu 

Nakon što je u javnosti isplivala istina o majci Milice Pavlović, javnost je bila začuđena. Surovo vreme u ljudima budi animalne nagone, guše osećanja a mnogi se ponašaju konfuzno i zbunjeno a pomućena svest od straha  nije opravdanje za mnoga nedela. Pevačica odrasla je sa bakom i dekom u Gornjem Binibordu, a više puta je isticala da su joj oni priuštili lepo i bezbrižno detinjstvo, iako ga je provela bez roditelja.

Pročitajte: Šta joj se desilo – Milica Pavlović smršala do neprepoznatljivosti FOTO

Ata images

Popularna pevačica je jednom prilikom progovorila o odnosu sa majkom Mirom Đorđević:

– Istina je da se sa majkom nisam čula deset godina, ali sam zbog nekih okolnosti imala priliku da je jednom vidim izdaleka i to je sav kontakt koji sam sa njom imala. Od malih nogu sam naučena da budem borac i da moram da verujem najviše sebi, te da preuzmem odgovornost za svaku odluku koju donesem – ispričala je pevačica svojevremeno.

Pročitajte: Milica Pavlović i dalje neutešna – Objavila sliku koja kida dušu, a samo će retki razumeti (foto)

Detinjstvo Milice Pavlović

Rajko Ristić

Milica je, kako je odavno poznato javnosti, odrasla sa bakom i dekom nakon razvoda roditelja. Njen otac nije oduševljen ćerkinim izborom profesije, o čemu je Pavlovićeva otvoreno pričala.

– Ne mogu sa njim da izađem na kraj. Stvarno… On jeste ponosan na mene, ali ne voli što sam pevačica, što sam ovo… Želeo bi da imam neki najnormalniji posao, od 8 ujutru do 3 popodne da radim, recimo – rekla je Milica.

Pročitajte: Milica Pavlović ljubi petnaest godina starijeg, oženjenog glumca – Sve pršti od strasti VIDEO

Pre nekoliko nedelja Milica se ponovo putem svog Instagrama prisetila bake i deke emotivnim klipom koji je svim naterao suze na oči. Rada i Vladimir su na ovom klipu mnogo mlađi, nasmejani srećni pa nije ni čudo što toliko nedostaju Milici.

Ovde se jasno vidi skroman dom u kom je Milica odrasla a u kom je naučena mnogim vrednostima koje i danas sama neguje. Skromnost, lepota i harizma su osobine kojima možemo opisati Milicua koje su joj usadili njeni staratelji koji će u njenom srcu živeti zauvek.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images