Svet

June 5, 2023 20:48

By

Sašin poljubac s Cecom bio je kap koja je prelila čašu: Suzana otkrila zašto je odustala od ljubavi s Popovićem

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića više od dve decenije odoleva svim izazovima. Iako osnivač Grand produkcije važi za velikog zavodnika, pevačica je uspela da ga veže za sebe i porodicu, mada ju je ova činjenica kada je upoznala Sašu sprečavala da stupi s njim u vezu.

Pročitajte Suzana je jedina žena s kojom bi Saša mogao da živi – koleginica otkrila zašto je to tako

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića

Ata images

– Pisalo se da je Sale zavodnik, ja to kad vidim rogovi mi izađu… Imala sam velike predrasude o njemu, ja sam mislila da je ceo ženski rod bio sa njim. Jako velike predrasude sam imala i ono što sam čitala jako me je izluđivalo. Napravila sam gard, rek’o u tom košu mene neće videti. Međutim, kao što se kaže „Nikad ne reci nikad“. On je meni ostavio broj pejdžera i ja mu se uopšte nisam javljala – prisetila se Suzana upoznavanja sa Sašom.

Pročitajte Pakao se desio u roku od sedam meseci, nije zaslužio da ga pominjem – Suzana Jovanović progovorila o čoveku s kojim ima sina

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića

Ata images

– Međutim, posle dužeg vremena ja sam se njemu silom prilika javila. Morala sam da idem na svadbu u Jagodinu, a nisam imala prevoz, a nikada nisam nikog slagala, obećala da ću doći, a nisam došla… I ja šta ću, setim se Saleta, pošaljem poruku na pejdžer i kažem da imam problem, da nemam prevoz, a da moram da stignem na svadbu i on mi je rekao da će doći po mene. Obradovala sam se kao dete, nisam mogla da verujem da će čovek da ostavi sve svoje obaveze i da dođe još u Jagodinu da me vozi. I naravno ja se oduševim gestom i pažnjom koju mi je poklonio – ispričala je Suzana svojevremeno.

Pročitajte Saša Popović kaže da je prihvatio Suzaninog sina, ali slika iz prošlosti je otkrila istinu

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića

Ata images

Prvi susret i sam početak veze ne može da zaboravi jer je za nju bio neočekivan.

Bila sam prijatno iznenađena i to neću zaboraviti do kraja života. Mi smo se pre toga videli, ali nikada nijednim gestom nije pokazao da se ja njemu sviđam. I ja počnem da razmišljam, onoliki hvalospevi po novinama, te sa ovom ženom, te sa onom, šta meni fali. Svi mi se udvaraju, samo on neće. Sad mene kopka onaj ženski crv, rek’o mora da mu se ne sviđam. Međutim, stižemo mi na svadbu u Jagodinu i kaže da mi želi da svadba prođe uspešno i da lepo zaradimo i poljubi me u obraz. Ja sam bila iznenađena, pitala sam ga šta to znači i on mi je rekao da sam od tada njegova devojka – ispričala je Suzana.

Pročitajte Tajna braka Suzane i Saše Popovića – Lepa Brena i Boba kumovali su njihovoj ljubavi a evo šta se krije iza naizgled idiličnog braka 

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića

Ivan Vučićević

Brak Suzane Jovanović i Saše Popovića sada važi za jedan od najstabilnijih na estradi i čini se da ga niko i ništa ne može uništiti, pa tako ni Popovićev poljubac u usta s Cecom.

IZVOR: SCENIRANJE, TV KURIR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES