Kuća Cece Ražnatović
Svet

5 Oktobra, 2022 21:58

Zar posle svega ovo da uradi Arkanu: I Veljko ostao u čudu Cecinim izborom

Ceca u Zvezdama Granda uradila nešto iznenađujuće

Ražnatovići su oduvek važili za patrijarhalnu porodicu u kojoj se znao red, u kojoj se znalo ko je glava kuće, ali i u kojoj se s velikim poštovanjem oduvek odnosilo prema ženama. Vera i crkva su, takođe, ono što je svim Ražnatovićima ispred svega. Zbog svega toga iznenađuje potez koji je upravo napravila folk diva Ceca Ražnatović.

Pročitajte: Žena je milion, ali majka je samo jedna – Ovako je Veljko Ražnatović rasplakao Cecu (video) 

Ata images

Naime, u novoj sezoni Zvezda Granda pevačica je postala mentorka transrodnoj osobi, tačnije momku koji se zove Alino Juhart, ima 29 godina i dolazi iz Slovenije, tačnije iz Maribora, ali živi u Beogradu.

On insistira da ga oslovljavaju imenom Alina, oblači se u žensku garderobu i izjašnjava se kao žena.

Ceca i Veljko imaju drugačije poglede na neke stvari

S obzirom na to da je Veljko nedavno učestvovao u litiji protiv Parade ponosa i on je ostao u čudu onim što je njegova majka uradila. No, očigledno da se mišljenja majke i sina na temu LGBT populacije razlikuju. A, Anastasija je bila jasna u tome čiji stav podržava.

Pročitajte: Posle Arkana ovo je jedini čovek kom veruje – Ceca Ražnatović svoje tajne poverava samo njemu 

Izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman otkriva za Alo! detalje ove egzotične saradnje koja bi do kraja takmičarske sezone trebalo da urodi plodom.

Alino, zapravo Alina, kako se predstavlja i kako insistira da ga zovu, jeste veoma talentovana mlada osoba za pevanje i estradu. Izuzetno je muzikalna, divno vaspitana, a kao ceo šou-biznis paket predstavlja nešto dosad neviđeno na sceni Granda – počinje svoju priču izvor.

Pročitajte: Članovi žirija Zvezda Granda priznali da su nagrabusili – Saša se ograđuje od svega jer on nije vlasnik Grand produkcije 

Instagram

– Dok je pevala, oduševila je sve članove žirija, pa je lako i bez problema sakupila glasove da se plasira u naredni krug takmičenja. Kada je došao red da bira mentora, Alina se nije dugo dvoumila već je poželela da to bude Svetlana Ceca Ražnatović. Kako je videla atmosferu i želju svih njenih kolega da joj budu mentori, Ceca je pristala da radi s ovom nesvakidašnjom kandidatkinjom – otkriva izvor i dodaje:

Pročitajte: Ceca Ražnatović okrenula leđa starim prijateljima – Evo koji su razlozi za to 

Ceca jako dobro zna estradne postulate i u Alini je već prilikom prvog nastupa videla ogroman potencijal. Rad s ovakvom kandidatkinjom će i njoj samoj biti veliki izazov, a Ceca je već krenula u planiranje repertoara koji će Alina izvoditi u narednim krugovima.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR, ALO

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM