Star

December 27, 2020 17:00

By

Cimer iz ZATVORA otkriva: „Rasta pati za ćerkom! Anu NEĆE NI DA VIDI!”

Stefan Đurić Rasta već skoro tri meseca je u pritvoru Centralnog zatvora, a nedavno je iz istog izašao jedan zatvorenik koji kaže da je na šetnjama viđao repera koji teško podnosi zatvorske dane.

Cimer iz zatvora: „Rasta je depresivan i ne ponaša se bahato”

Rasta baš teško podnosi pritvor, nada se da će mu sada konačno ukinuti i dozvoliti da se brani sa slobode. Viđali smo se na šetnji, nismo delili istu sobu, i u sali gde ima televizor, okej je momak, nije neko ko je bahat i ko sebe zamišlja da je iznad svih. Gotive ga tamo svi, zaista, ali je on baš u depresiji. Kako ne bi i bio, sve je neizvesno, nadao se da će mu ukinuti pritvor, oni mu produže još 30 dana. Uželeo se ćerke, najviše mu ona fali, i o njoj baš često priča, prepričava tako dogodovštine sa njom. Čak i kada je veseo, čim počne o njoj da priča baš se rastuži. Jedva čeka da izađe, kaže da će danima biti sa njom, neće se odvajati. O Ani Nikolić uopšte ne priča, niti je pominje pa sam stekao utisak da ne želi ni da je vidi. Ko zna u kakvom su oni odnosu. Ali stvarno mu je teško, rekao mi je da mu dan traje kao godina – priča za STAR bivši zatvorenik i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

Ne priča on mnogo, niti priča o svom životu, kažem vam, najčešće priča o ćerkici i koliko se uželeo nje. Advokat mu je dolazi svaki dan u posetu, i nadaju se da će izaći što pre – završava naš izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR