scandal

May 17, 2020 11:32

By

Čuveni bend ponovo na okupu SPEKTAKL TAP 011 NA YOUBOXU!

Nakon što smo imali priliku da uživamo u spektakularnim nastupima Marije Šerifović i Nikole Rokvića, YOUBOX nastavlja sa serijom koncerata najvećih muzičkih zvezda iz regiona. U nedelju, 17. maja, s početkom u 20:30h, specijalno na YOUBOX striming platformi okupiće se jedan od najpopularnijih bendova devedesetih- Tap 011.

Bend u originalnom sastavu, predvođen Gocom Tržan i Ivanom Peters, ekskluzivno za YOUBOX korisnike izvešće svoje najveće hitove, među kojima su Televizor, Zbog tebe (Gaće) i Dosadan dan.

Svi YOUBOX korisnici moći će uživo da prate i učestvuju u koncertu koji će definitivno pomeriti granice i vratiti nas u neka druga vremena.

Prva domaća muzička striming platforma YOUBOX za manje od dve nedelje beleži rekordni broj preuzimanja i nalazi se na prvom mestu na IOS i Android listama muzičkih aplikacija u regionu sa preko 100.000 registrovanih korisnika.

YOUBOX aplikacija dostupna je svima, potpuno besplatno na App Store-u i Google Play prodavnici.

https://svet-scandal.rs/vesti/kupite-novi-scandal-exkluziv-aca-lukas-i-ana-korac-kriju-tajnu-iz-njegovog-stana-ispovest-markovog-oca-marko-je-povukao-na-majku-ona-je-psihijatrijski-bolesnik/

AUTOR: SCANDAL!

FOTO: PROMO