dalila
Scandal

29 Novembra, 2021 12:20

Dalila OSTAVILA dete u Švajcarskoj?! Procureo poverljivi razgovor!

Porcureo je poverljiv razgovor Marka Đedovića i Sandre Rešić, u kome je novinar rekao da je Dalila ostavila dete u Švajcarskoj!

Dalila OSTAVILA dete u Švajcarskoj?!

Đedović nije imao nijednu lepu reč da kaže o njoj, a Sandra se sve sa njim složila. Đedović je istakao da je Dalila navodno ostavila dete u Švajcarskoj.

Dalila nema prijatelje, ona samo ima neke saradnike koje reklamira jer ima dosta pratilaca pa joj neko tako nešto pošalje da bi se izreklamirao jer je reklama na Pinku jako skupa. Ona nema prijatelje – tvrdi Marko.

Znači Miljana je kao luda, ali je bila potpuno u pravu, da se Dalila samo udala da bi mogla da se vrati normalnom i da bi se pomirila sa ocem – zaklljučila je Sandra.

Ono o čemu svi pričaju je i to da su vodili Dejana i da promeni i veru i sve. Meni je to potvrdila Vesna Rivas. A to je čuo i Mensur zato je on Dalili rekao znaš dobro šta je on uradio za tebe, to mora da se poštuje – pričao je Đedović.

Da, to isto kad su se pre svađali na početku, pre nego što si ti ušao, Mensur je njega napao i rekao kaži svima kako se sada zoveš – šapnula je Sandra.

sandra krije tešku bolest

Pa se priča da ima dete i da ga ostavila u Švajcarskoj, zato ona kada čuje pesmu Pepeljuga… – krenuo je da priča Marko, ali je onda neko ušao te su morali da prekinu poverljivi razgovor.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/IVAN VUČIĆEVIĆ