Duškova fotografija sa sestričinom
Svet

6 Januara, 2023 11:30

Karleuša u agoniji kako joj prolazi i ovaj Božić, Tošić nakon prozivki objavio emotivnu fotografiju FOTO

Duškova fotografija sa sestričinom raznežila javnost

Nakon jučerašnje hajke oko oglašavanja Duškovog advokata, Jelena je doživela pravu dramu. Ona nije ostala dužna zbog reči koje je javno uputio gospodin advokat Premović pa je putem Instagrama dostojanstveno i verodostojno objasnila koliko sve ovo nema smisla.

Pročitajte: Ne poštuješ majku svoje dece, ti si tužni bednik – Karleuša otvorenim saopštenjem sledila javnost FOTO

Novogodišnji stajling Jelene Karleuše

Foto: Instagram

– Zvanje tabloida i ciganisanje preko novina je dno dna! To pravi muškarci i gospoda ne rade. Iz poštovanja i ljubavi prema mojoj deci koja su u osetljivom dobu i koju sve ovo pogađa, neću reagovati na ove tužne poteze protiv mene – napisala je Jelena, koju je posebno pogodilo to što se Duškov advokat javnosti obratio preko novinarke Kurira.

– Tačno je da sam izjavila da život mog muža nema smisla bez mene.To je moi čvrst stav. Sa druge strane, demanutujem ovaj naslov i da sam ikada izjavila da ja mom mužu NE DAM RAZVOD. Postoil snimak emisije i taj deo prosto ne postoji. Ovaj naslov je suva izmišljotina Kurira iako smo se lepo dogovorili da budu korektni, dala sam im i ekskluzivni intervju za Novu godinu. Moj muž je slobodan da u svakom momentu podnese zahtev za razvod braka. ON TO BAR DO SADA NIJE URADIO I TO MU NIKO NE BRANI. NAJMANJE JA. Duško i ja živimo zajedno sa decom u istoj kući – kazala je ogorčena pevačica, a zatim se još jednom u par rečenica obratila suprugu.

– Umesto da zaštiti svoju porodicu javne bruke (dosta je bilo toga) on preko advokata kontaktira tabloid koi je toliko zla naneo našoj porodici. Pravi muškarci ne udaraju na svoju porodicu i ne petijaju javnost i tabloide u rešavanje svojih privatnih problema. Pravi muškarci štite svoju ženu od neprijatelja-ne udružuju se sa niima protiv nie. Lepo kažem PRAVI MUŠKARCI. Bude li se desila JOŠ JEDNOM takva budalatina biću primorana da tužim. Apelujem na Kurir da ne izmišlja moje reči a na advokata oca moje dece DA ME NE IZAZIVA i ne ućutkuje da se ne bi videli na sudu. Na prošli Božić sam zvala policiju zbog nasilja u porodici, ovaj put sam primorana na ovakvo obraćanje. Je**m ti ja moj Božić i moj život – zaključila je.

Pročitajte: Karleuša progovorila o krahu braka – Duško nema osećaj za porodicu, volela bih da promeni ponašanje 

Instagram printscreen

Kako pišu domaći mediji, Jelena Karleuša je u poslednje vreme imala nekoliko izjava koje su se ticale njenog još uvek zakonitog supruga, a koje se njemu očigledno nisu dopale, pa se juče putem svog advokata oglasio u medijima.

– Povodom poslednjih izjava Jelene Karleuše o Dušku Tošiću u prethodnim danima, a po nalogu i u ime mog klijenta Duška Tošica, prinuđen sam da se javno oglasim! Duško Tošić je neko ko kroz celu svoju karijeru, kao ugledni sportista i bivši reprezentativac, izbegava da se javno eksponira, naročito kada su u pitanju bračne i porodične stvari. Ponavljamo da su i dalje u toku pregovori o sporazumnom razvodu braka Duška Tošića i Jelene Karleuše i da je jedan od dogovora sa Jeleninim advokatima, bio upravo da se nijedna strana ne oglašava o bračnim i porodičnim stvarima, dok su pregovori o sporazumnom razvodu braka u toku – kaže advokat Premović za Kurir i dodaje:

Pročitajte: Godinu dana od incidenta na Božić – Jelena i Duško konačno otkrili šta se dešava u njihovom braku 

Odnos Jelene Karleuše i Duška Tošića

Instagram

– Duško Tošić taj dogovor poštuje, dok Jelena svojim poslednjim istupima u javnosti krši postigniti dogovor i udaljava nas od mirnog i sporazumnog rešenja situacije. Apelujemo na Jelenu Karleušu da se, radi mirnog rešenja, ubuduće uzdrži od javnog oglašavanja o Dušku Tošiću, razvodu braka, o porodičnim stvarima i ističemo da ćemo se svaki naredni put kad to učini, javno oglasiti.

Ipak nakon Jeleninog poslednjeg oglašavanja Duško Tošić je objavio emotivnu sliku sa rođendana ćerke njegove rođene sestre Katarine. Emotivna fotografija posvedočila je o otme da Duško praznike provodi u ljubavi, daleko od spekulacija koje traju unazad već godinu dana. On je svojoj sestričini ulepšao rođenddan i na torti zalaio sveću koju je potom preslatka devojčica oduvala zamišljajući želju.

Praznici su vreme praštanja i ljubavi pa se nadamo da će Jelena i Duško ovo vreme iskoristiti da na svoje ratne igre zauvek stave tačku.

Pročitajte: Do razvoda će ipak doći – Duško se oglasio preko advokata, Jelena posle ovoga neće smeti da ga pomene

Foto: Instagram


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images