Devojka Siniše Mihajlovića
Svet

22 децембра, 2022 17:00

Zauvek je patila što im ljubav nije uspela: Ova naša pevačica ludo je volela Sinišu Mihajlovića FOTO

Devojka Siniše Mihajlovića bila je ova pevačica

Odlazak čuvenog fudbalera i trenera Siniše Mihajlovića potresla je čitavu javnost, a brojni poštovaoci njegovog lika i dela su putem društvenih mreža uputili poslednji pozdrav ovoj legendi. Ono što je manje poznato jeste da je pevačica Andrijana Anči Dabetić tokom 1994. godine bila u emotivnoj vezi sa Mihajlovićem. Siniša je bio njena velika ljubav, a vest o njegovoj smrti ju je potresla.

Pročitajte: Samo tebi sam smela dati ruku, volim te svim srce – Reči Viktorije Mihajlović upućene ocu kida i najtvrđa srca 

Mihina unuka

– Zaista me je pogodila ova vest. Žao mi je prvenstveno njegove porodice koja je ostala bez sina, brata, oca i supruga, a zatim i svih nas koji smo ga poznavali i uverili se kakva je legenda i čovek bio – rekla je Anči za i dodala da će ga se sećati kao čoveka vesele naravi:

– Pamtiću ga kao zanimljivog i šarmantnog čoveka koji je voleo život.

Pročitajte: Siniša je sve ove godine krio istinu – Deci je u nasleđe ostavio nešto neverovatno

U vezi sa Mihom je napravila lepe uspomene, imali su velike planove, ali sve se završilo na prijateljstvu.

– Bilo je zanimljivo i kratko. Sećam se da je bio na jednom mom rođendanu, otvarao je šampanjac, smejali smo se i provodili kako već to obično biva na rođendanima. Veza je pukla jer smo imali previše obaveza, nismo imali vremena za nas. Ja sam te godine osvojila titulu mis i uporedo pevala, bukvalno od sedam dana šest sam radila. Siniša je živeo u Đenovi, imao je pauzu u prvenstvu i velike planove sa mnom – kazala je ona i dodala:

Pročitajte: Najbolji drug iz detinjstva mu je zapalio rodni dom, a Miha mu je oprostio – Ovde je živeo Siniša Mihajlović FOTO

sahrana siniše mihajlovića

Ata images

– Planirao je letovanje, ali sam imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone i nisam otišla. Isto tako, nisam želela da budem samo devojka nekog fudbalera. Imala sam ime i prezime, zanimanje, karijeru i tako se i završila naša ljubavna priča. Ostali smo u prijateljskim odnosima, posle toga se videli još dva, tri puta na nekim dešavanjima. Kako smo se lepo družili, lepo smo i ostali prijatelji! – kazala je Dabetićeva za „Grand“.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: 24sedam

FOTO: Instagram