Europrajd
Svet

12 Septembra, 2022 17:29

Fotografije koje do sada niste videli: Ana Brnabić u kupaćem i Marija Šerifović u haljini

Europrajd ima podršku dve veoma moćne žene

Dok se ovih dana vodi borba oko toga da li će se u Beogradu održati Europrajd ili neće, dve žene su pronašle način da se za prava LGBT populacije bore na svoj način.

Srpska premijerka, Ana Brnabić, oduvek se izjašnjavala kao gej, a narod je nikada nije gledao kroz njeno se**ualno opredeljenje, već isključivo kroz njen rad.

Pročitajte: Jedan detalj učinio je čudo – Najbolje pojavljivanje Ane Brnabić i partnerke Milice u poslednjih par godina, njen izgled će vas raspametiti (foto) 

Ata images

Slična situacija je i sa našom jedinom pobednicom na Evroviziji, Marijom Šerifović, koja je istinu o svom se**ualnom opredeljenju iznela u filmu o svom životu.

I posle toga, Marija je ostala, ako ne omiljena, onda jedna od omiljenih muzičkih zvezda na ovim prostorima.

Pročitajte: Marija Šerifović jednom izjavom ponizila bivše partnere, a otkrila je i razlog svog divljanja po ulici 

Ata Images

Pored toga što se javnost bavi karijerama ove dve uspešne dame, očigledno je da im je zanimljiv i njihov modni izražaj, koji nije karakterističan za većinu žena.

Obe preferiraju ležeran stil, sličan muškom. I dok Mariju najčešće viđamo u farmerkama i majici, premijerka se, zbog dužnosti koju obavlja, oblači nešto ozbiljnije, te je uglavnom u pantalonama, košulji i sakou.

Zbog toga je za sve bilo iznenađujuće kada je Marija objavila fotografije na kojima je u haljini.

Pročitajte: Marija Šerifović presekla – Evo gde će živeti sa bebom, Verica ostala bez teksta 

S druge strane, premijerkine fotografije u sličnom stajlingu ili još uvek nisu dospele u javnost, ili ne postoje, ali su zato tu one još „šokantnije“.

Naime, osvanuo je snimak na kome je premijerka iz perioda dok se nije bavila politikom, a na kome se može videti kako izgleda u kupaćem kostimu.

Pročitajte: Europrajd ja za sve kriv – Jelena Karleuša isprozivala poznate dame – Zanemećete kada vidite ko se sve našao na meti njenih kritika 

Ono što je evidentno je da ove dve uspešne žene izgledaju potpuno isto kao i bilo koje druge devojke i da zaslužuju da se njihova prava poštuju i da se isključivo gledaju kroz svoj rad i ono što doprinose srpskom narodu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM