Brena o Aleksandri Prijović
Svet

January 18, 2023 18:20

By

Za Brenu nije bilo mesta: Tajno putovanje Filipa Živojinovića na koje je poveo taštu FOTO

Filip Živojinović i Prija na putovanju sa njenom majkom 

Filip Živojinoć poznat je u javnosti kao veliki džentlmen koji osim o svojoj majci Zorici i Lepoj Breni, vodi računa kako će se osećati i majka njegove supruge, Borka.

Tako je odlučio da na putvanje o kom sanja pola planete povede taštu, suprugu i sina i da uživaju u čarima Diznilenda daleko od Beograda.

Pročitajte: Trljaćete oči u neverici – Moguće da su Brena i Prija u srodstvu, ova slika podelila javnost FOTO

Foto: Instagram

Oni su kao prava porodica otišli na ovo porputovanje u želji da mali Aleksandar uživa u svemu onome što pruža ova čarobni park i upozna uživo crtane junake koje je do sad video samo putem malih TV ekrana.

Pročitajte: Aleksandra Prijović priznala da je promenila lični opis, a ove fotografije to i dokazuju

Foto: Instagram

Na slikama koje je Aleksandra objavila putem fejsbuk priče vidimo odlično provode, a ono što je svima zapalo za oko jeste da sa njima, ovoga puta nije Lepa Brena koja je u proteklim mesecima izuzetno angažovana oko prodaje i promovosanja svog brenda.

Baka Borka uživala je sa Aleksandrom posmatrajući magični dvorac a ovaj momenat zabeležila je sama Filipova supruga kao jednu od najvećiih uspomena koju će njihov sin imati kada malo odraste.

Pročitajte: Filip Živojinović zamenio Priju atraktivnom plavušom – Isplivale fotografije sa putovanja dok je grli FOTO

Foto: Instagram

Sa druge strane, čini se da je ovo putovanje bilo samo za njih četvoro i da Brena i Boba strpljivo čekaju svoj red za druženje sa Aleksandrom i preslatkim unukom.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić