ishrana bojane stamenov
Svet

19 Juna, 2022 11:00

Smršala do neprepoznatljivosti: Bojana Stamenov otkrila kako održava kilažu, jedna stvar je ključna

Ishrana Bojane Stamenov može da pomogne i vama

Bojana Stamenov uspela je da smrša neverovatnih 72 kilograma, o čemu je u poslednje vreme više puta govorila u javnosti. Očekivano, mnogi su se zainteresovali šta pevačica sada konzumira i kako izgleda njen jelovnik. Otkrila je da u restoranima poručuje meso i salatu, a posle ručka obavezno je voće. Krompir i hleb svela je na minimum i nikada ih ne kombinuje sa mesom.

Ishrana Bojane Stamenov zahvaljujući kojoj je pevačica ozbiljno smršala

Osim specijalnog režima ishrane, Bojana je počela i aktivno da trenira. U početku je, kako sama priznaje, bila jako skeptična ali su ostvareni rezultati porušili sve njene predrasude.

Pročitajte: Bojana Stamenov se PREPOLOVILA! Više ne liči na sebe, evo kako sada izgleda!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stamenov (@thebojanastamenov)

–  Na nagovor drugarice javila sam se jednom treneru, iako sam bila jako skeptična. Bilo mi je jako neprijatno i početak mi je bio jako traumatičan. Sa treninzima i programom smo krenuli sa 185 kilograma, a pre toga sam skinula mnogo. Ispričala sam treneru kako se hranim. Opisala mu kakvi su mi obroci bili i samo mi je dao njegov plan i program. Od jednom mogla sam da jedem voće, što mi je bilo strogo zabranjeno zbog šećera u nutricionističkom režimu, mogla sam da jedem i grčki jogurt, sočivo i pasulj i grašak – rekla je Bojana u jednoj emisiji i dodala:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Bojana Stamenov (@thebojanastamenov)

– Plan ishrane je bio sličan nutricionističkom režimu. Imala sam tri obroka dnevno, smela sam voće i obrok svaki mi je bio zasitan. Nikad nisam bila gladna. Pa za doručak sam jela tri pržena jaja, paradajz, krastavac, salatu i voćku, ali samo u početku dok sam bila na svedenijoj ishrani. Za ručak pojedem 250 grama pečenog pilećeg mesa i salata i isto voćka. Za večeru mogu da pojedem ovsene pahuljice sa kiselim mlekom ili integralni rižoto sa pečurkama ili salatu neku ili ribu – zaključila je ona.

FOTO: ATA IMAGES