žene žike jakšića
Scandal

30 Novembra, 2021 21:00

Isplivala fotografija PRVE ŽENE Žike Jakšića! Sa njom ima SINA, a tek da vidite kako izgleda!

Producent Žika Jakšić trudi se da svoj privatni život krije od očiju javnosti, naročito onaj deo života koji se tiče njegovog prvog braka. Ipak, sada se pojavila fotografija prve žene Žike Jakšića, Snežane, o kojoj se malo zna.

Isplivala fotografija prve žene Žike Jakšića!

Naime, do dana današnjeg Snežana je ostala misterija, ali se ipak pojavila fotografija prve žene Žike Jakšića, te je postalo poznato kako izgleda. Naime, ona je sušta suprotnost Dajani– nije javna ličnost i ima crnu kosu.

žene žike jakšića

Instagram printscreen

Snežana je sa Žikom dobila sina Andriju, koji nije zainteresovan za estradu i bavi se neskavidašnjim zanimanjem. On živi i radi u Nemačkoj, kao enolog, pritom je najmlađi u toj državi sa tim životnim pozivom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zika Jaksic (@zika.jaksic)

Iako su se rastali pre mnogo godina, Snežana i Žika imaju dobar odnos, a on joj je beskrajno zahvalan jer brine o njihovom zajedničkom sinu.

U svom životu nisam imao mnogo žena. Deset godina sam bio u prvom braku, sedam u drugom, ali kad bih sve godine sabrao, nije to neki veliki broj žena. Nemam čime da se hvalim, jer mi nije bitno. Ima jedno pet žena koje su ostavile trag u mom srcu i ja sve njih volim, poštujem i cenim. I zato želim da pozdravim Dajanu, koja je zaista prelepa i koja vodi računa o našem sinu Dušanu, kao što i Snežana vodi računa o mom starijem sinu Andriji- ispričao je svojevremeno producent.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ