Star

17 Februar, 2021 21:00

Žiki ne daju mira zbog bivše žene! „Svi me napadaju što je Dajana bila član žirija”

Žika Jakšić hteo je da ispadne džentlmen, ali i da stane na put tračevima da nije u dobrim odnosima sa bivšom ženom Dajanom sa kojom ima devetogodišnjeg sina Dušana, pa je pozvao da bude u žiriju njegove emisije “Nikad nije kasno”.

Žiki ne daju mira zbog bivše žene!

Međutim, mnogi sada prozivaju Žiku da još pati za Dajanom koja već neko vreme ima novu ljubav, ali i da nije trebalo da je zove u žiri jer navodno nije kompetentna da ocenjuje takmičare.

Ne znam šta su se ljudi toliko zakačili za to što sam ugostio u emisiji bivšu ženu. Ona ima legitimitet da bude gost jer je voditelj, a i razume se u muziku. Sa druge strane smo hteli da pokažemo ljudima da i bez interesa možemo da imamo neki normalan odnos. Da među nama nema zle krvi. A to što sam je greškom predstavio kao Jakšić, to je bilo slučajno, jer smo snimali dva sata, pa sam malo pobrljavio. Ma i malo sam se i šalio objasnio je Žika i dodao:

Prvi put sam sada ugostio Dajanu, mnogi pitaju pa šta si čekao toliko, što baš sad, sigurno imaš neki debeo razlog. E pa ja svima njima poručujem – nikad nije kasno! Zato i ne želim da dajem nikakve izjave i pojavljujem se u novinama, jer meni ne treba sve ovo. Ne treba mi ni reklama, to zovite ove pevače kojima treba publicitet rekao nam je Žika.

Inače, Dajana već neko vreme ima uticajnog dečka s kojim uživa u ljubavi, a i Žika je potvrdio da je zaljubljen i da ima devojku. Pa što se ne bi slagali kada je svako našao svoju sreće posle razvoda.

AUTOR: Jelena Vujinović/STAR

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ/RAJKO RISTIĆ