Scandal

4 Septembra, 2021 16:00

JK PRIZNALA: „Nika i Atina PROLAZE PAKAO zbog mene!”

Jelena Karleuša je svesna svoje popularnosti i zna da to nosi i one lošije strane, međutim, kako SCANDAL! saznaje, pevačica je mnogo zabrinuta jer breme osećaju i njene ćerke Nika i Atina, a nisu dužne da se nose sa time!

JK priznala!

Jelena kaže da će ona na svojim plećima podneti sve što njena pozicija u javnosti nosi sa sobom, međutim, jako loše podnosi to što neke stvari trpe i njena deca koja nemaju veze s javnim svetom – objašnjava izvor SCANDALA! i dodaje:


JK je u pravu, zašto su Nika i Atina dužne da čitaju pretnje i kritike preko Instagrama koje su upućene njoj i Dušku koji je takođe javna ličnost jer je profi sportista. Najgore je bilo kad je imala frku sa onom kandidatkinjom kojoj je samo dala savete i bila je pomalo stroža, ali je ona nije shvatila i nastao je opšti haos. Zbog svega toga je jasno da njenoj deci nije nimalo lako. Zato se i žalila prijateljima, pa je rekla i njima, ali i javno: Imali smo jednu specifičnu situaciju, kada su zbog jedne kandidatkinje napadnute i moje ćerke. To je bilo jako neprijatno iskustvo za mene i moju decu, one dosta trpe zbog mojih javnih istupa i popularnosti. Ja sa njima dosta pričam i objašnjavam da je to deo maminog posla. Naučila sam ih kako treba da reaguju, pogotovo kad je 2019. bio jako veliki medijski linč! A svašta su joj pakovali i oko braka s Duškom. To ne bi svako podneo… Srećom, Jelena je ćerkama sve unapred objasnila i naučila ih je kako da se nose s tim komentarima. I to možemo i sami da vidimo jer obe devojčice imaju dosta pratilaca na Instagramu, ali nikada nisu ni reč objavile o majci ili nekoj aferi koja je uzdrmala njihovu porodicu – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL