Svet

16 Februar, 2021 22:00

Karić dobio 200.000e da zavede MISICU! Jovanini roditelji OČAJNI!

Jovana Ljubisavljević ušla je u Zadrugu kao zauzeta devojka. Sve do nedavno isticala je za crnim stolom koliko voli svog dečka Luku i da zna da je on čeka kada bude izašla. Po ulasku Stefana Karića, misica se zbližila sa njim, a nakon samo nekoliko dana je javno raskinula sa sada već bivšim dečkom Lukom. Međutim, još uvek se ne zna da je Stefan jako dobro plaćen da je osvoji.

Karić dobio 200.000e da zavede misicu

Stefan je dobio 200.000 evra za učešće u Zadruzi, pod uslovom da zavede Jovanu, što njemu nije teško palo, jer mu se na prvu loptu dopala. Kulturna, lepa, vaspitana, obrazovana, devojka je skroz na mestu. Svi su mislili da će to biti težak zadatak, jer je Jovana konstatno pominjala dečka i govorila da je on čeka, ali Stefanov šarm je oborio s nogu i to brže nego što smo mislili. – kaže dobro obavešten izvor za SVET i dodaje:

Njeni roditelji nisu srećni zbog toga, misle da je Luka pravi dečko za nju i da je zatvoren prostor naveo da donese pogrešnu odluku. Zamolili su je da ne ulazi u veze i ne bruka sebe i porodicu pred kamerama, ali ona je već sa Stefenom i više nego bliska. Vidi se da ne može da se kontroliše, zaljubljena je u njega i spremna je na sve, samo me zanima kako će reagovati kada shvati da je rasturila trogodišnju vezu zbog nekog kome je samo zadatak – rekao je izvor za SVET.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/SVET