Scandal

11 Jula, 2021 20:55

Karić i misica KIVNI na zadrugare! Ovo je RAZLOG!

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević kivni su na bivše cimere jer su, kako sami navode, tek sada uvideli ko im želi dobro a ko loše.

Karić i misica kivni na zadrugare!

Naime, Stefan i Jovana su po izlasku iz Zadruge pogledali sve klipove i shvatili da su pojedini zadrugari želeli da unište njihovu vezu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Stefan Karic (@karic___s)

Dobro smo, umorno malo, nismo spavali zajedno, malo smo se razdvojili, želeli smo da budemo sa porodicama, ali to ne znači da nećemo opet biti zajedno. Osman stoji pri tome da sve najlepše ima da kaže za Jovanu, svašta mi je ispričao, drago mi je da smo zajedno i da se držimo i da ništa ne može da nas rastavi. Niste uspeli jer ste smradovi. Ako vas nije sramota, nije ni nas – rekao je Stefan u „Premijeri“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jovana Ljubisavljević (@ljubisavljeviceva)

Svi su uticali na naš odnos. Videli smo klipove ko nam želi dobro, ko nam želi loše, ko nas tapše po ramenu, a misli loše. Bitka je izgubljena ali ne i rat. Ja neću ni sa kim ostati u kontaktu. Mi smo dozvolili sebi da budemo iskreni, da transparentno rešavamo neke stvari. Ovo je naša pobeda, ja sam zadovoljna svojim plasmanom, ali volela bih da se vratim na 24 sata ovde sa tim zadrugarima, kivna sam na sve. Nismo verovali da je sve to tako kako vidimo. Naša ljubav je lepa i prelepa stvar, a ne kako smo ovde doživeli. Moji podržavaju njega, svi smo srećni i zajedno na okupu, naša porodica je stajala zajedno – objasnila je Jovana.

FOTO: PRINTSCREEN, YOUTUBE PRINTSCREEN