Majka Miloša Biković
Svet

18 јула, 2022 22:00

Ovo je njegovo parče raja: Zavirite u seosku kuću Miloša Bikovića, jedan detalj će vas oduševiti (foto)

Kuća Miloša Bikovića odnedavno je seoska vikendica nadomak Beograda

Miloš Biković nedavno je kupio imanje u jednom selu nadomak Beograda. Trošnu kuću od blata koja se nalazila na velelepnom posedu slavni glumac je srušio i izgradio novu prizemnu vikendicu u koju ćešto boravi.

Kuća Miloša Bikovića prava je oaza mira

Kuća Miloša Bikovića skrivena je od očiju javnosti, a lokaciju velelepnog imanja zna tek nekoliko članova porodice i prijatelja. Budući da je u blizini imanja smešten manastir u kom njegov brat monah služi, glumac mu često odlazi u posetu, međutim, ovaj mu retko kada uzvraća. Ređe se kako tvrdi viđaju u Beogradu, nego u njegovom novom kutku, a za to ne postoji određeni razlog osim nedostatka vremena.

Pročitajte: Više nije tajna – Ovako Miloš Biković zaista izgleda, fanovi u čudu (foto)

kuća miloša bikovića

Printscreen

U sređivanje poseda Biković je uložio dosta vremena, ali i novca. Prvo je, kako sam ističe, baru koja se nalazila na sred voćnjaka zakopao crepom, zemljom, hlorom a sve u cilju da otera poskoke koji su se tu šetali, zatim je lepo pokosio, voćnjak sa jabukama i višnjama kalemio, a zemljanu kuću na kraju srušio. Tvrdi da je imao nameru da je sačuva, ali pošto se uveliko nakrivila nije joj bilo pomoći.

Pročitajte: Bivši ljubavnici izbegli susret – Miloš Biković je bio ludo zaljubljen u ovu koleginicu, a ona sada voli drugoga

kuća miloša bikovića

Printscreen

Od svega što je bilo na imanju sačuvao je ambar i ružu koju je bagerom preneo sa jednog mesta na drugo, sve ostalo je sazidao i ne krije da je lično učestvovao u gradnji. Namera mu je bila i da sačuva stari nameštaj, da ga restauira pa da zaista napravi novu kuću sa starinskim šmekom.

Pročitajte: Putin POTPISAO! Miloš Biković dobio RUSKO državljanstvo!

kuća miloša bikovića

Printscreen

Najnovije na portalu Marie Claire

FOTO: RAJKO RISTIĆ