Majka Miloša Biković
Svet

May 14, 2022 18:00

By

Više nije tajna: Ovako Miloš Biković zaista izgleda, fanovi u čudu (foto)

Miloš Biković napravio je opštu pometnju najnovijom fotografijom na Instagramu. Budući da važi za jednog od najpoželjnijih glumaca mlađe generacije mnoge je zanimalo kako mu polazi za rukom da održi savrenu liniju.

Miloš Biković otkrio tajnu dobrog izgleda

Slavni glumac rešio je da recept za savršen izgled podeli sa svojim fanovima, a njegove reči nasmejale su brojne pratioce.

Pročitajte: Priznala sve: Bekvalčeva nikad iskrenije o Milošu Bikoviću – Divniji je nego ikad

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

– Otkriću vam svoju tajnu… Svako jutro počinjem treningom, dobro ne baš svako… ali važno je da se trenira ujutru zbog metabolizma jer… ne znam u stvari zašto, jer me mrzi da ustajem rano, pa nikad ne treniram ujutru. Ali zato često pravim pauze između serija, po šest meseci do godinu dana, jer je odmor važan za razvoj mišića i zdravo se hranim, jedem sve masno, slatko, alkohol, testa… jer traži mi organizam, a organizam sam zna šta mu treba. A treba mu to dati dok traži kad treniraš ili u pauzi između treninga, na primer, dupli sladoled sa karamelom i kačkavalj masni sa slaninicom pržen, pa uz pastu. U četiri ujutro, tim redosledom, i to je moja tajna kako da izgledate kao pauk, stomak sve veći, a rukice i nogice sve tanje, mada više nije ni tajna sad kad sam vam rek’o, tako da eto – našalio se Miloš na Instagramu uz fotografiju iz teretane.

FOTO: Rajko Ristić