Kuća Nemanje Matića svet portal svet tabloid
Svet

November 26, 2023 11:45

By

Iako danas živi u luksuzu i vlasnik je brojnih nekretnina, nije uvek bilo tako: Ovde je nekada živeo naš poznati sportista (foto)

Kuća Nemanje Matića u Ubu bila je skromna

Poznati srpski fudbaler Nemanja Matić važi za jednog od najboljih i najplaćenijih fudbalera, a zajedno sa suprugom Aleksandrom i troje dece često menja mesto boravka zbog svojih profesionalnih obaveza.

Kuća Nemanje Matića svet portal svet tabloid

Instagram

Kuća Nemanje Matića iz detinjstva budi uspomene

Dok je igrao za “Čelsi” i “Mančester Junajted”, Nemanja je sa svojom porodicom živeo u Engleskoj, u Londonu gde su živeli u penthausu u elitnom delu grada. Ova elitna vila je bila okružena zelenilom, bazenom, privatnom teretanom i terenima, a u dvorištu su se nalazile sastavni klackalice, ljuljaške i trambolina.

Nakon odlaska iz Engleske, fudbaler se zajedno sa svojom porodicom preselio u Italiju gde je igrao za klub “Roma”, a od skoro je potpisao angažman za francuski klub “Ren”. U svim državama u kojima su živeli, Matići su živeli u luksuznim vilama, a fudbaler je i vlasnik nekoliko luksuznih nekretnina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AleksandraNFTA (@maticaleksandra)

Pročitajte Nemanja Matić – Medeni mesec na Maldivima

I pored bogatstva koje je stekao tokom svoje uspešne karijere, Nemanja čvrsto stoji na zemlji, a jedna od nekretnina koju mu je od posebnog značaja se nalazi u njegovom rodnom Ubu. Tokom detinjstva i odrastanja u ovom mestu u Srbiji, kuća Nemanje Matića, u kojoj je poznati fudbaler odrastao je izgledala dosta skromnije u odnosu na danas.

U prilog tome govori i objava koju je Nemanja Matić podelio na svom Instagram profilu, na kojoj se vidi skromna, nedovršena kuća bez fasade, sa drvenim prozorima. Na fotografiji se vidi Nemanja koji igra fudbal zajedno sa bratom Urošem i iako se iza njih vidi nedovršena kuća, ova fotografija budi uspomene na srećno i bezbrižno detinjstvo.

Uprkos tome što Nemanja sada uživa u luksuzu, on nije zaboravio na svoje rodno mesto i često nesebično pomaže svojim sugrađanima i važi za velikog dobrotvora širokog srca, a meštani ovog mesta su potvrdili da poznati fudbaler često pomaže rodno selo Vrelo, kao i lokalnu školu i crkvu.

Kuća Nemanje Matića svet portal svet tabloid

Instagram

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, ATA images