svet

11 Aprila, 2012 15:06

Kumovi „zaratili“ zbog politike: Rastko Janković i Đorđe David prekinuli svaki kontakt!


Vojislav Šešelj i Vuk Drašković ostaće upamćeni na srpskoj političkoj sceni kao kumovi koje su stranački interesi zavadili, a njihovim stopama krenuli su pevač Đorđe David i glumac Rastko Janković, koji su proteklih dana pokvarili odnose zbog izbora. Sve je otkriveno kada je pevač postavio post na Tviteru: „Moj kum Rastko me blokirao! Zameraju mu ovi iz SNS-a! Nisam ga učio tako! Putuj, kume! I zaboravi me!“, napisao je Đorđe David, a za „Alo!“ je objasnio da njihove nesuglasice traju mnogo duže. „To je naša lična priča“, najpre je rekao, kada su ga potom pitali da li su stranke krive za svađu između njega i njegovog kuma, budući da je Đorđe u Ujedinjenim regionima Srbije. „To nema veze sa strankom, to traje mnogo duže. Već godinama on ima nešto protiv mene. A stranka koju sam naveo je sad udarila tamo gde je najtanje“, dodao je David, kog su novinari pitali da li to znači da je njihovo kumstvo prekinuto. „To znači da sam ljut na njega!“, izjavio je muzičar.
Za komentar su novinari pozvali i drugu stranu, Rastka Jankovića, koji je negirao da je Davida blokirao na Tviteru, kao i da je stranka krivac za prekid prijateljstva. „Ja njega zaista nisam blokirao na Tviteru, retko kad i posećujem ovu društvenu mrežu. A stranka svakako nema veze sa ovim! Đorđe David je mitoman, a ja sam ozbiljan čovek. To što se ne družimo ne znači da o tome treba da piše na društvenim mrežama i to su gluposti. Ja sam njega krstio 1993. godine, ali se sada ne viđamo i taj čovek izmišlja gluposti“, izjavio je Janković, koji tvrdi da se ipak ne ljuti na Đorđa Davida. „Ne mogu da se ljutim na njega. Neko odraste, a neko ne“, dodao je Rastko.
Simptomatično je i to da je Đorđe David poruku postavio samo dan nakon Jankovićevog rođendana, na koji pevač nije bio pozvan, što ga je verovatno i navelo na ovaj potez.

izvor: Alo!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje