Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević
Svet

March 25, 2023 11:15

By

Posle četiri decenije ljubav je nestala: Siniša Kovačević progovorio o razvodu od Ljiljane Blagojević FOTO

Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević zajedno su nešto više od četiri decenije. Tokom svih tih godina važili su za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni Srbije. Kruna njihove ogromne ljubavi je ćerka Kalina, a sada su stigle i njene naslednice Miona i Anika kako bi deki i baki ulepšale život.

Pročitajte: Ljiljana Blagojević opljačkana – Ima poruku za lopove, pogledajte i koju

Iako su poznati kao par koji se retko pojavljuje zajedno u javnosti, te ne vole ni da govore o odnosu i zajedničkom životu, svih ovih godina delovalo je kao da u njihovom braku nema mesta trzavicama.

Pročitajte: U jeku priča o novoj ljubavi, Kalina Kovačević progovorila o porodičnom nasilju – Moj drugi partner bio je veoma loš, izrečena mu je zabrana prilaska

Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević

Foto: Twitter

Međutim, istina je izgleda nešto drugačija. O tome je prvi put javno progovorio Siniša i malo je reći, šokirao javnost vestima o razvodu:

– Jutros sam pred dva svedoka i pred tadašnjom ženom (došao komšiluk na kafu) izjavio da više nisam oženjen i sad sam slobodan čovek. Rekao sam vrlo glasno i otresito da je sve što je stečeno samo i isključivo moje. Čujem da to može i tako. Slobodanke, izvolite u DM – napisao je poznati dramaturg na Tviteru.

Pročitajte: Kalina Kovačević je pre nekoliko godina jedva preživela, a sad je njeno zdravstveno stanje ponovo zabrinjavajuće

Ovaj post pokrenuo je lavinu komentara o razvodu, a da li je samo reč o šali ili je par zaista stavio tačku na svoj brak, ostaje da vidimo. Ljiljana Blagojević i Siniša Kovačević se ovim povodom još uvek nisu javno obratili.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: Instagram