Majka Miloša Biković
Svet

4 Oktobra, 2022 19:09

Ova lepotica je majka Miloša Bikovića, a iza nje je pomalo neobičan život

Majka Miloša Biković je vanvremenska lepotica

Kada se pomene ime Miloša Bikovića prvo na šta svi pomisle je njegova lepota. I bez obzira na to što, kako kod nas, tako i u Rusiji, važi za jednog od najboljih mladih glumaca, njegova lepota glumu baca u drugi plan.

A, da takvog lepotana nije mogla roditi makar kakva žena, dokaz je i fotografija njegove majke, koju je glumac objavio na svom Instagram profilu, a uz koju je napisao reči koje dokazuju da osim nevrovatne lepote, majka Miloša Biković poseduje i smisao za humor.

Pročitajte: Drama – Zbog rata i alarmantnog stanja u Rusiji odlučio da se povuče, Miloš Biković putem Instagrama održao govor na ruskom (foto/video) 

– Rekao sam mami da je film „Sluga“ zaradio više od dve milijarde rubalja. Pitala je koliko je to ljudi. Odgovorio sam sedam i po miliona. A ona: „I svi su oni platili da tebe gledaju…“ Mama troluje ozbiljno – napisao je šaljivo Miloš.

A, jednom prilikom kada je govorio o svojim roditeljima, glumac je istakao da je njihov život bio pomalo neobičan.

 – Ma oni su crtani film! Ja kada sam se rodio oni su već bili razvedeni drugi put, tako da nisam ništa ‘doživljavao’, samo sam se našao u tome. Oni su se zaista iskreno voleli, ali nisu znali jedno sa drugim, to je činjenica – rekao je glumac i dodao:

Pročitajte: Bivši ljubavnici izbegli susret: Miloš Biković je bio ludo zaljubljen u ovu koleginicu, a ona sada voli drugoga

Instagram

– To je sve bila lekcija za mene, da čovek mora da postoji sa tom osobom koju voli, da je to projekat, da je to rad na tome, odricanje i da čovek mora da se odrekne jednog dela sebe da bi mogao da započnje nešto sa nekim drugim – rekao je jednom prilikom glumac.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM