Letovanje Saške i Đorđa Đokovića
Svet

March 31, 2023 22:01

By

Dijana zahtevala od Saške da ne bude kao Jelena, a evo i zbog čega

Majka Novaka Đokovića za Sašku je imala samo jednu molbu

Saška Đoković osvetlala je obraz slavne porodice u koju je ušla kao snajka. Osim što je na svet donela prelepog, zdravog sina, ona je tokom trudnoće vredno radila, a unapred najavljuje da joj porodiljsko bolovanje ne treba jer ima velike planove za novu kolekciju.

Pročitajte: U Saškinom i Đoletovom domu sve je podređeno sinu – Pogledajte kako i s kim uživa Aleksandar VIDEO 

Majka Novaka Đokovića

Instagram

Sa druge strane svekrva Dijana bi da roditelji malo razmaze bebu, da budu što više sa njom i uživaju u svakom danu. Inače baka je potajno priželjkivala devojčicu jer joj je životna želja da ima ćerku ostala neostvarena, ali mali Aleksandar je oborio s nogu. Iako ne želi da smeta sinu i snaji, Saška sa kojom Dijana od prvog dana ima divan odnos, svakog dana je zove da dođe i vidi unuka što majka Novaka Đokovića s oduševljenjem prihvata.

Pročitajte: Đokovići slavili do jutra – Pevala Prijovićka, Jelena i Nole bili najveseliji, a Dijana sve oduševila VIDEO

Majka Novaka Đokovića

Ata images

Saški prija svekrva jer je veseljak po prirodi i sve okrene na pozitivno, dok je Srđan zaštitnik porodice i tu je da odmah reši svaki problem. Iako ne želi da im se meša Dijana je jedno zamolila snaju, a to je da ne budu strogi roditelji kao što su Novak i Jelena prema Stefanu i Tari.

Pročitajte: Ti, majka – Jelena Đoković na Dijaninoj slici napisala šta zaista misli o njoj FOTO 

Majka Novaka Đokovića

Ata images

– Novak ume i da popusti, ali i on i Jelena imaju pravila koja moraju da se poštuju. Oboje imaju principe koji moraju da se poštuju. Ja to uvažavam, ali nekad mi dođe da im kažem: “Deco, nemojte tako”, ali ućutim i ispoštujem njihove odluke. I ja sam kao roditelj bila dosta stroga, ali sada sam popustljiva – rekla je majka Novaka Đokovića Saški.

Pročitajte: Nestvaran pogled proteže se na ceo Beograd – Saška i Đorđe Đoković se uselili u novi stan, luksuz je za ovo slaba reč FOTO 

Majka Novaka Đokovića

Instagram Screenshot

Inače, svekrva je oduševljena i što druga snajka nema nameru da mužu, a ni bebi kad prestane da sisa, uvede vegansku ishranu, nego se čak šale na račun Noleta i Jelene koji “pasu travu”.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM