Zdravlje Rade Manojlović
Svet

8 новембра, 2022 22:00

Toliko ličite, duša mi se raspada… Potresna slika Rade Manojlović i njene majke svedoči o neverovatnoj sličnosti, ovo boli FOTO

Majka Rade Manojlović bila je neprikosnovena lepotica, porodicu je prerano napustila greškom lekara

Pevačica Rada Manojlović sa samo 19 godina ostala je bez majke, i priznaje da nikada nije mogla da se pomiri sa tim da je žena koja joj je podarila život, svoj izgubila u 37. godini.

Pročitajte: Rada Manojlović zbog afere završila u policiji – Njen život posle ovoga neće biti isti

Najteži period u životu bio je kada sam ostala bez mame. Umrla mi je na rukama. Tu bol sam potisnula duboko u sebi da bih mogla da nastavim da živim i funkcionišem. Trudim se da ne razmišljam o tom gubitku, ali se svakog dana setim moje Mirjane – kaže Rada za „Hit Informer“.

Pročitajte: Rada Manojlović u modricama i podlivima, krv na sve strane (foto)

Foto: Rajko Ristić

Manojlovićeva ističe da je ogročena jer veruje da bi njena majka i danas bila živa da doktori nisu napravili veliki propust.

– Moja majka umrla je greškom lekara. Imala je karcniom grlića materice, i to onaj tip koji je u preko 90 odsto slučajeva izlečiv. Kada je imala 37 godina konzilijum lekara je odlučio da neće da joj vade matericu i jajnike jer će možda želeti još da rađa. Lečili su je na druge načine. Ostavili tempiranu bombu u njoj, koja je kasnije eksplodirala.

Pročitajte: Rada Manojlović nije želela duet sa bratom – Nije mogla ni da zamisli kakva će biti njegova osveta

Foto: Rajko Ristić

Pevačica kaže da bi dala sve na svetu da može da vrati vreme i da kaže majci da insistira na vađenju organa. Svesna je da je to nemoguće, živi sa svojim bolom, ali priznaje da ovaj strašni gubitak nije uspela ni da otplače kako treba.

– Nisam odbolovala maminu smrt, a već sam nastupala posle deset dana. Morala sam da zaradim novac za naše sulude običaje: daće i ostale stvari. Niko me nije pitao da li mi se radi, već samo kažu: „Idi pevaj“. Ja pevam, a telo mi drhti, duša mi se raspada.

Pročitajte: OVAKAV UDARAC NIJE OČEKIVALA – Rada Manojlović prekinula kontakt s BRATOM…

Foto: Rajko Ristić

Na Instagramu ovih dana kruži fotografija na kojoj se u kolažu nalaze Rada i majka. Pevačica koja nikad nije prebolela majčinu smrt neodoljivo liči na majku Mirjanu a to je napisala i njena sestra koja je ovu sliku i objavila.

– Sećam se koliko je želela da uspem u pevanju. Godinu dana pre njene smrti prijavila sam se za takmičenje “Zvezde Granda” i ispala sam. Meni se tada svet srušio, a ona me je u svoj njenoj muci bodrila i nije dozvolila da pokleknem. Pamtim njene reči, govorila je svojim umiljatim glasom koji smiruje: “Mila, ovo nije kraj. Ti ćeš sigurno jednog dana biti zvezda” Imala je viziju. Stvarno je verovala u mene. Svoje poslednje dane je provodila tako što me je savetovala kako i šta da radim u životu. I sada mi dođe da zaplačem kad se setim koliki je borac bila i koliko je želela da uspem. Zato sve ono što sam postigla dugujem njoj. Sve pesme, hitove i koncerte posvetila sam svojoj mami – ispričala je Rada pre nekolio godina.

Pogledajte:

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić