Seka Aleksić zatrudnela svet novine svet portal
Svet

August 17, 2023 22:00

By

Ova žena stala je Seki na crtu i umešala se u brak: Piljikić nju voli više od rođene supruge

Majka Veljka Piljikića je svekrva za primer 

Pevačica Seka Aleksić godinama neguje skladnu zajednicu sa suprugom Veljkom kraj kojeg je pronašla ljubav i sreću. Međutim, mnoge će možda interesovati da li je jednako prisan i skladan odnos uspela da izgradi sa njegovom familijom, najpre majkom i ocem. I kako je u par navrata moglo da se čuje, svekrva Seke Aleksić je onakva kakvu je pevačica mogla samo da sanja, budući da neguju više nego dobru komunikaciju.

Pročitajte Seka Aleksić se na jednostavan i jeftin način rešila celulita – Otkrila je njen tajni recept

Majka Veljka Piljikića

Majka Veljka Piljikića  Sekin je veliki oslonac

Naime, Veljkovi roditelji Violeta i Miodrag već dugo godina žive u Negotinu, a oni često odlaze da ih posećuju na veliku radost dečaka Jakova i Jovana. Naročito vole da tamo odu kada su aktuelni veliki praznici, kao što je bilo prethodnog Uskrsa, a verovatno će isto biti i ovog.

– Zovem je mama, makice, majko… kako kad – rekla je jednom prilikom pevačica i navela da je svekrva Seke Aleksić žena od koje je imala šta da nauči, te da se međusobno veoma poštuju.

Otkako je Seka rodila dva sina njen odnos sa Veljkovom majkom postao je još prisniji budući da Violeta obožava da pomaže oko svojih unuka.

Pročitajte Seka Aleksić potvrdila najlepše vesti – Dom u Staroj Pazovi bogatiji za još jedan osmeh

Majka Veljka Piljikića

Foto: ATA images

Svekrva Seke Aleksić od početka njene veze a zatim i braka sa Veljkom pokazala joj je da u njoj može pronaći oslonac i nije se ponašala po dobro uvreženom stereotipu. Veljko obožava svoju majku a u narodu bi moglo da se kaže da je to jedina žena koja je mogla uopšte da stane Seki na crtu. Ipak, njihov odnos najverodostojnije objašnjava Seka.

– Veljkova majka i ja smo kao drugarice. Razmišljamo na vrlo sličan način i delimo iste vrednosti. Naš odnos je pun poštovanja i ljubavi, pa mi je teško da zamislim kako bi bilo da je drugačije. Mislim da je stereotip da se snajke i svekrve ne slažu – istakla je Seka jednom prilikom, piše Story.

AUTOR: SVET

IZVOR: Story / Svet

FOTO: Instagram