Memedović uživa bez posla
Svet

July 24, 2023 22:00

By

Otkaz ga preporodio: Jovan Memedović uhvaćen na delu, zadao domaći mlađim frajerima FOTO

Memedović uživa bez posla, sprema se za nove uspehe

Kada je pre nekoliko nedelja objavljeno da Jovan Memedović odlazi sa RTS-a javnost je ostala bez teksta. Nakon toga danima se pisalo samo na tu temu, a sada je jasno da čak i njemu prija promena iz korena. Verovali ili ne, ali Memedović uživa bez posla i očito puni baterije za nove radne pobede.

Pročitajte: Problemi su se nagomilali: Jovan Memedović dao otkaz, RTS šokiran pred njegovom odlukom, evo šta će biti sa emisijama

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

Naime, sudeći po fotografijama koje kači na Instagram, sve ukazuje samo na to da Memedović uživa bez posla i uopšte ne pati što više nije deo Javnog servisa.

Pročitajte: Razotkrivena veza Jovana Memedovića i mlađe koleginice – Voditelj ne krije ljubav, da li vam liči na njegovu bivšu FOTO

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

Memedović, je najpre objavio niz fotografija, koje možete pogledati iznad. Na prvim je pokazao kako sedi i se briše peškirom, zatim kako skače u vodu, a potom i kako pliva sa patkama, a ispod objave su se mogle naći brojne pohvale, kako je voditelj u top formi.

Pročitajte: Jovan Memedović potpuno obnažen pokazao kako izgleda telo muškarca u sedmoj deceniji FOTO

Memedović uživa bez posla

Ata images

Ako je sudeći prema objava na njegovom profilu na Instagramu, Memedović, već nekoliko dana provodi u prirodi, a tom prilikom je poručio:

“Priroda je svuda oko nas i ne morate da idete daleko da biste je prepoznali, cenili, u njoj uživali i pre svega je čuvali” – napisao je voditelj u opisu fotografije.

AUTOR: Svet

IZVOR: Svet

FOTO: Ata Images/Printskrin/Instagram