Razvod Jovana Memedovića
Svet

July 20, 2023 08:00

By

Dramsko delo sa nesrećnim završetkom: Ovo je saopštenje Jovana Memedovića koji je svoj kraj naslućivao FOTO

Jovan Memedović otkaz objasnio u saopštenju

Voditelj Jovan Memedović u jeku je medijske pažnje zbog otkaza koji je dao na RTS, posle 30 godina rada na pomenutoj televiziji.

Pročitajte Ova zmija je umalo uništila život voditelju – Jovanu Memedoviću srce slomljeno

Jovan Memedović otkaz

Ata images

U otvorenom pismu naš poznati novinar detaljno je opisao njihovu saradnju.

– U sred sam snimanja nove sezone “Potere”, a u isto vreme i postprodukciji novih epizoda “Sasvim prirodno”, koje će se emitovati od septembra na istom programu u isto vreme. Ja kroz rad govorim i šta mislim i u šta verujem. Sada sam primoran da se na ovakav način obratim mojim gledaocima i poštovaocima moga rada – napisao je Jovan pa dodao:

Pročitajte  Razotkrivena veza Jovana Memedovića i mlađe koleginice – Voditelj ne krije ljubav, da li vam liči na njegovu bivšu FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jovan Memedović (@jovanmemedovic)

– Nisam više zaposlen na RTSu, ali se pomenute emisije koje vodim nastavljaju kao i do sada. Razlog promene mog statusa je novodoneseni “Etički kodeks” koji dovodi u pitanje mogućnost rada za privatne produkcije i radnog odnosa u Javnom Servisu u isto vreme. Prethodnih 30 godina se radilo drugačije i to je prosto tako. Sada, jedini način da RTS zadrži obe emisije i njihovu ogromnu gledanost bio je da dam otkaz. Emisija “Sasvim prirodno” se ne može raditi u proizvodnji RTSa (objasniću zašto), a procenjeno je i da “Potera” ne bi bila ista ako bi na moje mesto voditelja morao da dođe neko drugi, neko ko nije zaposlen na RTSu – objasnio je Memedović.

Pročitajte Jovan Memedović potpuno obnažen pokazao kako izgleda telo muškarca u sedmoj deceniji FOTO

Jovan Memedović otkaz

– Kako je uopšte došlo do toga da radim za privatne produkcije i RTS istovremeno? Emisiju “Sasvim prirodno” sam sam osmislio u toku radnog odnosa i tada pre mnogo godina predočio uredniku programa. Dobio sam odgovor sa oni kapaciteta i mogućnosti za proizvodnju takvog programa nemaju, a nisu u njemu ni videli današnji uspeh i gledanost – napisao je Jovan Memedović, a celo saopštenje pogledajte u galeriji ispod.

Podsećanja radi, omiljeni novinar i voditelj Radio televizije Srbije Jovan Memedović dao otkaz je posle više od 30 godina. Kako prenose mediji, urednik emisija „Sasvim prirodno“ i „Potera“ se zbog nagomilanih problema odlučio na ovaj korak iznenada dok drugi misle da se ovaj korak negde naslućivao.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: ATA images