Jovan Memedović dao otkaz
Svet

11 јула, 2023 18:15

By

Problemi su se nagomilali: Jovan Memedović dao otkaz, RTS šokiran pred njegovom odlukom, evo šta će biti sa emisijama

Jovan Memedović dao otkaz posle tri decenije na RTS-u

Jedan od omiljenih novinara i voditelja Radio televizije Srbije Jovan Memedović dao otkaz je posle više od 30 godina rada u ovoj kući. Kako prenose mediji, urednik emisija „Sasvim prirodno“ i „Potera“ se zbog nagomilanih problema odlučio na korak koji je mnoge ostavio u šoku. Tri decenije gledali smo ga na malim ekranima i uživali u njegovom šarmu i profesionalizmu koji se danas sve ređe sreće.

Pročitajte: Jovan Memedović potpuno obnažen pokazao kako izgleda telo muškarca u sedmoj deceniji FOTO

Jovan Memedović dao otkaz

Ata images

Radio-televizija Srbije izražava žaljenje zbog toga što je Jovan Memedović, jedan od najistaknutitih novinara i TV lica koji je doprineo ugledu RTS-a, posle više od 30 godina prekinuo radni odnos. Njegov odlazak je posledica Etičkog kodeksa koji je Upravni odbor usvojio, uprkos osporavanju stručnih službi RTS-a jer su pojedine odredbe u suprotnosti sa zakonima i programskim interesima javnog medijskog servisa, čime se urušava status i nanosi šteta našoj kući. Kolegijum Radio-televizije Srbije obaveštava javnost da emisije Sasvim prirodno i kviz Potera ostaju na programima RTS-a sa Memedovićem kao zaštitnim licem koje su angažovale izvršne produkcije”, stoji u zvaničnom saopštenju.

Pročitajte: Ova zmija je umalo uništila život voditelju – Jovanu Memedoviću srce slomljeno

Jovan Memedović dao otkaz

Tokom bogate televizijske karijere Memedović se okušao u brojnim televizijskim formatima. Na internetu se nedavno pojavio snimak emisije koja je najavljivala finale Svetskog prvenstva u fudbalu 1994. godine, a domaćin programa bio je upravo Jovan Memedović. Ipak, malo ko zna kako je popularni voditelj počeo karijeru.

Pročitajte: Jedan uvek ostaje oštećen – Ćerka Jovana Memedovića izabrala stranu nakon razvoda, istina boli FOTO

Jovan Memedović dao otkaz

RTS printscreen

Kao nezaposlen si na birou, mislim da to pravilo još važi, i dužan si da svaka tri meseca dođeš da se javiš referentu, on upiše tvoje vreme koje provodiš kao nezaposlen i tu ti raste neki broj poena ili bodova. U slučaju konkursa za radni odnos onaj koji ima više bodova bude primljen – pričao je Memedović jednom prilikom.

Tada je otkrio da se redovno javljao na biro, a potom je opisao prelomni momenat.

Pročitajte: Razotkrivena veza Jovana Memedovića i mlađe koleginice – Voditelj ne krije ljubav, da li vam liči na njegovu bivšu FOTO

Jovan Memedović dao otkaz

Ata images

 

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Telegraf

FOTO: Instagram