Nova devojka Jovana Memedovića
Svet

18 септембра, 2023 09:00

By

Slike svedoče o fatalnoj privlačnosti: Nova devojka Jovana Memedovića je Snežana Stojković FOTO

Nova devojka Jovana Memedovića je ova prelepa plavuša

Otkako se razveo od dugogodišnje supruge Mirjane, majke njegove dece, nova devojka Jovana Memedovića tema je o kojoj se često spekuliše u javnosti, a nakon svadebnog veselja njegove mezimice Maše svi se pitaju da li je došao trenutak da svoju izabranicu predstavi.

Nova devojka Jovana Memedovića

ATA IMAGES

Naime, jedan od omiljenih voditelja na Mašinom venčanju pojavio se pod ruku sa zanosnom plavušom Snežanom Stojković, pa su mnogi zaključili da je upravo ona nova devojka Jovana Memedovića.

Putem fotografija koje su osvanule na njenom „Instagramu“, reklo bi se da su Memedović i Snežana veoma bliski, dobro su se zabavljali i igrali na podijumu odlično raspoloženi iako je u neposrednoj blizini bila i njegova bivša supruga.

Nova devojka Jovana Memedovića

– U, kakva žurka – prokomentarisala je ona, uz fotografiju sa voditeljem.

Inače, mediji su ih i ranije povezivali, kada je osvanula fotografija na kojoj su Jovan i Snežana bili u jednom restoranu sa Mirjanom Bobić Mojsilović, međutim niko od njih dvoje se nije javno oglašavao na tu temu, pa su sada fotke samo podgrejale priču za koju mnogi očekuju zvaničnu potvrdu.

Prema pisanju domaćih medija, Snežana se svojevremeno bavila fudbalom, a danas je vrlo uspešna u svetu marketinga i produkcije, sa Memedovićem s vremena na vreme sarađuju na projektima i producent je emisije „Sasvim prirodno“ koju on godinama radi piše Story.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Story

FOTO: ATA images