Nedeljni horoskop do 8. aprila 2024. godine svet portal svet
Svet

April 1, 2024 15:45

By

Nedeljni horoskop do 8. aprila: Brinete o svemu pa i o partneru koji je neraspoložen, emocije su prenaglašene

Nedeljni horoskop do 8. aprila 2024. godine donosi sledeću astro prognozu…

Astrolog: Darka Cvetković E-mail: [email protected] Instagram: darkacvetkovic_astrolog

Astrolog Darka Cvetković priredila je nedeljni horoskop do 8. aprila koji će vam pomoći da stvari sagledate iz druge perspektive.

OVAN

Horoskopski znak Ovan

Za svakog predstavnika ovog znaka nedelja će biti previše burna. Imate gužvu koju ste realno očekivali. Ovan ima potrebu da menja posao. Verujete sebi. Iako ste skloni da slušate druge opet je važno da se okrenete sebi. Dovoljno ste odlučni. Nećete biti usamljeni u sprovođenju svojih ciljeva. Emotivno budite optimista, izlazak sa voljenom osobom može vam podići raspoloženje. Slobodan Ovan ima povećanu aktivnost, nervozu pa mu je malo teže da se stabilizuje na polju osećanja. Verovatno se dobro osećate i kada ste sami. Zdravstveno se optimistično osećate.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 8. aprila pročitajte u nastavku

BIK

Horoskopski znak Bik

Mnogo stvari privodite kraju tokom sedmice. Izbegnite konflikt sa osobom u znaku Vodolije ili Ovan. Novac ne očekujte previše tokom sedmice. Vreme da razmislite o daljem aspektu vašeg rada i plana za budućnost. Ljubav je svuda oko vas. Vaša je zasluga što toliko dugo traje veza u kojoj se nalazite. Imate sreće u ljubavi ili ste zaista neko ko odlično čuva svoju zajednicu. Slobodni pripadnici ovog znaka, imaćete susret preko vikenda sa jednim Jarcem ili Vagom. Zdravstveno ste dobro, opušteno se osećate.

BLIZANCI

Horoskopski znak Blizanac

Većina vas je veoma nervozna u ovom periodu. Loš odnos sa svima koji su u vašem okruženju. Nemojte toliko da se suprostavljate kolegama, posebno je važno da ne pokvarite saradnju sa inostranim partnerima. To vam nije nikako pametno, jer zavisite od tih poslovnih kombinacija. Puni ste zadovoljstva. Ovo je nedelja kada možete da računate na ljubavna zadovoljstva i sreću u braku. Ako ste slobodan Blizanac onda će vas oduševiti osoba koja ima puno smisla za humor a ona je blizu vas, preko prijatelja je upoznajete. Zdravstveno se čuvajte upale grla.

RAK

Horoskopski znak Rak

Opustite se, jer još uvek nisu veliki zadaci pred vama. Ovo je nedelja pozitivnih pomaka za sve Rakove koji želi da unaprede svoj posao i karijeru. Naporno radite i gledajte da uvek imate i zasluženi odmor koji vam je preko potreban. Okrenuti ste domu i porodici, sve je bolje i lepše među najbližima. Harmonija u emotivnim odnosima je već dugo prisutna. Ovo je nedelja kada treba da se regenerišete i krenete boljim putem. Ako ste usamljeni, nećete biti dugo. Posle pomračenja Meseca očekujte novo poznanstvo. Problem sa varenjem.

Nedeljni horoskop do 8. aprila donosi preokrete…

LAV

Horoskopski znak Lav

Često okrivljujete druge, a nema potrebe za tim. Vaše slabosti su samo vaše i možete da ih rešite. Nije dobro da tako radite jer gubite kredibilitet među kolegama. Razmislite dobro o svom ponašanju. Ljubav vam je pomalo daleka tokom nedelje. Mislite na novac. Iako vam nije preterano potreban bićete negde emotivno zatvoreni zbog posla. Ali Lav je ipak znak ljubavi pa ćete imati pomirenje ukoliko ste rešili sve nejasne situacije a posebno sumnje kod voljene osobe. Visok krvni pritisak.

DEVICA

Horoskopski znak Devica

Poslovno se nervirate zbog sitnica. Rešavajte bitnije stvari od tih detalja koji vas iscrpljuju. Često se upletete u neke poslove koji vam nisu potrebni, posebno, kada odrađujete i za druge ono što se vas ne tiče. Radite svoje i bićete uspešni više nego što mislite. Novac vam stiže preko znaka Raka, Ribe. Emotivno ste imali plan sa partnerom. Putovanje je odloženo i to vas čini tužnim i bezvoljnim. Pokretanje pozitivne vibracije sledi već od vikenda. Zdravstveno sami sebi pravite nervozu.

VAGA

Horoskopski znak Vaga

Možete da predvidite veliki poslovni uspeh. Dobra komunikacija sa poslovnim partnerima daje vam više samopouzdanja. Poslovni uspeh je pred vama a pre svega vam je potrebna nezavisnost. Otvorite taj posao koji vam je u glavi već duži period. Na trenutak emocije će biti poljuljane ali srećom partner će vas umiriti sa velikom pažnjom koju će da usmeri na vas u kasnim satima. Što više noći provodite zajedno manje su šanse za trzavice. Ukoliko ste sami, vaša sledeća veza će biti Škorpijon. Nizak krvni pritisak.

Šta nam još predviđa nedeljni horoskop do 8. aprila, pročitajte u nastavku

ŠKORPIJA

Horoskopski znak Škorpija

Vaša preterana individualnost može da napravi veliki problem. Borite se sa kulama i gradovima i nikog ne zovete u pomoć. Dokle mislite da sebe mučite? Primite pomoć od onih koji vas žele. Škorpijoni koji nameravaju da putuju u države preko okeana, neka naprave pre svega plan rada i života. U ljubavi ste preuzeli igru. Sada ste vi glavni i to otvoreno pokazujete. Ovakva oholost može da se završi lomom – i to vašim. Budite suptilniji. Ako ste sami, situacija je bolja. Znate da se postavite emotivnije i kao zaštitinik. Upoznaćete osobu iz znaka Ribe. Bolovi u leđima.

STRELAC

Horoskopski znak Strelac

Imate mnogo podrške na random mestu zbog urođenog optimizma. Puno energije koje želite da podelite sa saradnicima. Zbog toga nije potrebno da brinete nego da krenete da radite iz sve snage. Novac očekujte od srede. Partnerski odnosi su na zavidnom nivou. Prisutna su davanja. Izuzetna komunikacija na kojoj vam mnogi zavide. Ukoliko tražite svoju idealnu polovinu pokrenite se preko nekog socijalnog udruženja. Biće vam zanimljivo. Povremeni bolovi u kičmi.

JARAC

Horoskopski znak Jarac

Potrebno je da birate ljude sa kojima želite da radite. Ne budite preterano izbirljivi jer na kraju može da se dogoditi da ostanete bez ičije pomoći. Spremite se od utorka na važan poslovni susret sa osobom koja je kreativna i koja može mnogo da uradi na velikim projektima koje vi zamislite. Ako ste nezadovoljni u ljubavi, promenite partnera, to je bar sada najlakše. Morate se okrenuti osobi koja će vas više ceniti, provoditi vreme sa vama. Slobodni Jarac se okreće staroj ljubavi. Osećate se loše zbog uvećane telesne težine.

Nedeljni horoskop do 8. aprila za kraj najavljuje…

VODOLIJA

Horoskopski znak Vodolija

Ono što druge izluđuje, vas čini potpuno ravnodušnim. Skloni ste da stvorite radnu atmosferu koja je naporna za druge. Budite spremni na kritike. Uvek se izvučete, imate posebne talente i to vas čini nadprosečnim u odnosu na druge. Volite situacije u ljubavi koje su pune iznenađenja. Svaka monotonija i ustaljenost u vezi ili braku vas uznemiruje. Ako ste sami onda se posvetite jednoj Vagi. Pazite da ne uganete zglob.

RIBE

Horoskopski znak Ribe

Poslovno veća količina novca je u igri, ali nije vama na dohvat ruke. Trebalo bi da promenite taktiku pa ćete i vi ugrabiti svoj deo koji vam realno pripada. Ako očekujete posao morate da se skoncentrišete na sastanak koji vam sledi već od petka. Budite uspešni u svom izlaganju. Emotivno brinete o svemu pa i o partneru koji je neraspoložen. Oboje ste se udaljili zbog preteranog posla. Pokušajte da ispravite takvo stanje, provodeći vreme zajedno i kominicirajući. Problem sa vidom vas opterećuje već duži period.

AUTOR: SVET

IZVOR: Darka Cvetković

FOTO: Pexels